sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Tatal nostru

Asa cum a fost data de Isus apostolilor (forma originala)
(Din Evanghelia revelata Mariei Valtorta volumul VI)
Tatal nostru,
Sfinteasca-se Numele tau,
Vie Imparatia ta pe Pamant precum este in Cer,
Faca-se Voia ta pe Pamant ca si in Cer.
Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua,
Ne iarta cele ce-ti datoram, precum si noi iertam celor ce ne sunt datori.
Nu ne duce in ispita, ci ne izbaveste de Cel rau.
RUGACIUNEA TATAL NOSTRU
In forma dezvoltata in vol VI pag 15
Tatal nostru care esti in Ceruri, sfintit fie Numele tau de intreaga omenire! Faptul de a-l cunoaste inseamna a o lua pe calea sfinteniei. Fa ca neamurile si paganii sa afle ca Tu existi, o Parinte sfant, si precum inteleptii dintr-o vreme indepartata, dar nu lipsita de viata, deoarece nimic din ceea ce este legat de venirea Mantuirii in lume nu este far’ de viata – sa vie la Dumnezeu, la Tine Parinte, calauziti de steaua lui Iacob, de Steaua diminetii, de Regele si Mantuitorul din semintia lui David, de Unsul tau, de acum oferit si consacrat spre a fi Jertfa pentru pacatele lumii.
Vie Imparatia ta in fiece loc de pe Pamant in care esti cunoscut si iubit si unde inca nu esti cunoscut. Si vie mai cu seama la aceia, de trei ori pacatosi, care – desi te cunosc – nu te iubesc in lucrarile-ti si arataturile-ti luminoase, cautand sa respinga si sa inabuse lumina venita in lume, pentru ca sunt suflete intunecate carora mai mult le plac lucrarile intunericului si nu stiu ca faptul de a voi sa sufoce Lumina lumii inseamna a-ti aduce ofensa chiar Tie, deoarece Tu esti Lumina Preasfanta si Parintele tuturor luminilor, incepand de la aceea care s-a facut Trup si Cuvant pentru a aduce lumina tuturor sufletelor cu vointa buna.
Faca-se, Parinte Preasfant, voia ta de catre fiecare inima ce se afla-n lume, fie adica sa se mantuiasca orice inima si sa nu ramaie pentru nimeni far’ de rod sacrificiul Marii Jertfe, caci aceasta este voia ta: ca omul sa se mantuiasca si sa se bucure de Tine, Parinte sfant, dupa iertarea ce sta sa fie daruita.
Da-ne sprijinul tau, o Doamne, tot sprijinul tau si da-l tuturor celor care asteapta, celor care nu stiu ca asteapta, da-l pacatosilor laolalta cu cainta ce izbaveste, da-l paganilor odata cu durerea chemarii tale zguduitoare, da-l celor nefericiti, da-l celor intemnitati, celor surghiuniti, celor bolnavi la trup si suflet, da-l tuturor, Tu care esti Totul, pentru ca a sosit timpul Indurarii.
Iarta, o, Parinte bun, pacatele fiilor tai, ale celor din poporul tau, care sunt cele mai grave, ale celor care se fac vinovati de a voi sa staruie in greseala, cata vreme iubirea-ti aleasa tocmai acestui neam i-a dat Lumina. Daruieste iertarea celor pe care-i abrutizeaza un paganism stricat care-i invata viciul si care se ineaca in idolatria acestui paganism greu si urat mirositor, cata vreme si printre ei se numara suflete de pret pe care Tu le iubesti, caci Tu le-ai creat. Noi sa iertam – iert Eu cel dintai pentru ca Tu sa porti ierta – si sa invocam ocrotirea-ti asupra slabiciunii creaturilor ca aceasta sa-ti dezrobeasca fapturile de Cel ce este pricina raului, de cel de la care vin toate faradelegile, toate idolatriile, toate ispitele si greselile. Elibereaza-le, o, Doamne, de infricosatorul Print pentru ca ele sa poata veni la Lumina cea vesnica. Amin.”
Image may contain: 4 people

Rozariul Reginei Pacii

Sufletul meu preamăreşte pe Domnul... (Magnificat)
Sufletul meu Îl preamăreşte pe Domnul şi spiritul meu tresaltă de bucurie în Dumnezeu, Mântuitorul meu,căci a privit la smerenia slujitoarei sale. Iată, de acum toate popoarele mă vor numi fericită,căci mi-a făcut lucruri mari Cel Atotputernic, şi sfânt e numele Lui.Milostivirea Lui dăinuie din neam în neam peste cei ce se tem de El.A arătat puterea braţului Său, i-a risipit pe cei mândri în cugetul inimii lor,
i-a dat jos de pe tron pe cei puternici şi i-a înălţat pe cei smeriţi; pe cei flămânzi i-a copleşit cu bunătăţi, iar pe cei bogaţi i-a lăsat cu mâinile goale.L-a sprijinit pe Israel, slujitorul Său, amintindu-şi de îndurarea Sa,
după cum a promis părinţilor noştri, lui Abraham şi urmaşilor lui în veci.
Mărire Tatălui şi Fiului şi Sfântului Spirit. Precum era la început, şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
- Crezul (de 3 ori)
- Tatăl nostru...
- Bucură-te, Maria...(de 3 ori)
- Mărire Tatălui...

Urmează 5 decade care se roagă astfel:
Pe bobitele mari:

1 Tatăl nostru urmat de Rugăciunea la Maica Bunătăţii, Iubirii şi Îndurării :
O, Maica mea, Maică a Bunătăţii, Iubirii şi Îndurării, te iubesc neţărmurit şi mă ofer ţie. Prin bunătatea, iubirea şi îndurarea ta, salvează-mă!
Doresc să fiu al tău. Te iubesc nespus şi doresc ca tu să mă ocroteşti. Din adâncul inimii te rog,
O, Maică a Bunătăţii, dă-mi bunătatea ta, astfel încât cu ea să pot ajunge în cer! Te rog, pentru iubirea ta nemărginită, dă-mi harul de a putea iubi pe fiecare om aşa cum l-ai iubit tu pe Isus Cristos.Te mai rog să-mi dai harul de a putea fi îndurător cu tine, adică să iubesc voinţa ta atunci când este diferită de a mea. Eu mă ofer cu totul ţie şi doresc să fii cu mine la fiecare pas al meu, pentru că tu eşti plină de har. Şi mai doresc să nu uit niciodată harul tău; dar, dacă vreodată îl voi pierde, te rog să mi-l dăruieşti din nou. Amin.

Pe bobitele mici:

Regina Păcii, cu totul ai tăi, prin Maria la Isus! (de 10 ori)
La sfarsitul fiecarei decade: Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Spirit…

La sfârşitul rozariului se roagă următoarele invocaţii:
- Sfinte Mihail ocroteşte-ne!
- Sfinte Francisc roagă-te pentru noi!
- Sfinte Toma roagă-te pentru noi!
- Sfinte Anton roagă-te pentru noi!
- Regina Păcii roagă-te pentru noi!
- Regina Păcii şi Mama noastră roagă-te pentru noi!

Mesajul Sfintei Fecioare din 2 iunie 2016
(de la Claudia Maties)
”Dragi copii, ca Mamā a Bisericii, ca Mama voastrā, zâmbesc privindu-vā cum veniti la mine, cum vā adunati în jurul meu, cum mā cāutati.
Venirile mele între voi sunt semn ce aratā cât de mult vā iubeste Cerul. Ele vā aratā calea spre viata vesnicā, spre mântuire.
Apostolii mei, voi care vă străduiți sa aveti inimi curate, si pe Fiul meu în ele, voi sunteti pe drumul cel bun. Voi, care-L cāutati pe Fiul meu, voi cāutati calea cea bunā. El a lāsat multe semne ale iubirii Sale. A lāsat speranta. E usor sā-L gāsiti dacā sunteti gata de jertfā si de pocaintā, dacā aveti rābdare, îndurare si iubire de aproapele.
Multi copii ai mei nu vād si nu aud pentru ca nu vor. Nu acceptā cuvintele si faptele mele. Dar Fiul meu, prin mine, îi cheamā pe toti. Duhul Lui îi lumineazā pe toti copiii mei, în lumina Tatālui ceresc, în comuniunea Cerului cu pāmântul, în iubirea reciprocā, cāci iubirea atrage iubire si face ca faptele sā fie mai importante decât vorbele.
De aceea, apostolii mei, rugati-vā pentru Biserica voastrā, iubiti-o si faceti faptele Iubirii; oricât ar fi de trādatā, de rānitā, ea existā pentru cā provine de la Tatāl ceresc. Rugati-vā pentru pāstorii vostri, ca sā vedeti în ei māretia iubirii Fiului meu. Vā multumesc.”

Rozariul Maicii Milostivirii

Rozariul Maicii Milostivirii preluat si tradus de pe site-ul
In 13 decembrie 2004 in cadrul unei aparitii Doamna noastra a spus:
“Dar pentru a intelege si a trai cu adevarat mesajele de indurare si dragoste, voi trebuie sa fiti intotdeauna in starea de har si rugaciune.Prin urmare, dragii mei copii, doresc sa va invat cum sa fiti milostivi si cum sa ma chemati cu titlul de “Maica Milostivirii”.Atunci cand Raiul este incuiat, eu il deschid.Cand persecutia si depresia domneste, eu sunt cea care va elibereaza, pentru ca sunt Mama Milostivirii.Acesta este cel mai puternic titlu dintre toate pentru ca va arata natura mea umana si iubirea neincetata si divina a lui Dumnezeu pentru voi.Va trebui sa va rugati astfel (acest Rozariu):
Incepeti cu semnul Crucii “In numele Tatalui si al Fiului, si al Sfantului Duh, Amin”
Spuneti un Tatal nostru, Bucura-te Marie si Crezul Apostolic.Va rog ca in cadrul Crezului Apostolic sa nu spuneti “a coborat in iad”, ci sa inlocuiti cu “a coborat in partile cele mai de jos ale Purgatoriului”
Incepeti cu bobita mare, si apoi pe fiecare dintre acestea spuneti:
“O Mama lui Dumnezeu, Mama Cuvantului Intrupat, Maica Preasfanta, roaga-te pentru noi”
Apoi pe cele 10 bobite mici ale fiecarei decade spuneti:
“O Mamă  Marie, Mijlocitoarea Tuturor Harurilor si Indurarii lui Dumnezeu, ingenunchiem inaintea ta si te rugam sa te rogi pentru noi
O, Maica Milostivirii, cu speranta apelam la tine”
La sfarsitul celor 5 decade, pe medalie, spuneti “Bucura-te Regina, Maica milei..”
Pe urmatoarele 3 bobite (primele 3 ale rozariului) spuneti
“Mama lui Dumnezeu, Maica Milostivirii, roaga-te pentru noi.” (x3)
Incheiati cu semnul Crucii. 1
* * *
Acest Rozariu poate fi recitat oricand, insa Isus a spus, “ Doresc sa stiti ca ora la care acest Rozariu ar trebui recitat este 4 dupa masa.La ora 4 dimineata Mama Mea a fost nascuta.A fost 4 dupa masa cand Trupul Meu a fost dat jos de pe cruce…si a fost ora 4 dupa masa cand Mama mea a murit de bucurie.Prin urmare, la ora 16 trebuie sa-l recitati, in fiecare zi, in onoarea misterului, bucuriei, durerilor si gloriei Mamei Mele, care este intotdeauna cu Mine. 2
Rugaciunile din cadrul Rozariului:
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-Se Numele Tău, vie Împărăţia Ta, facă-Se voia Ta, precum în cer, aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă păcatele noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău.Că a Ta este Împărăţia, puterea şi mărirea, a Tatălui, a Fiului şi a Spiritului Sfânt. Amin.
Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei, si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Sfanta Marie, Mama lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, *si aici poate fi adaugata rugaciunea Flacarii de iubire a Mariei * (“si inunda de haruri intreaga omenire prin actiunea Flacarii tale de iubire”) acum si-n ceasul mortii noastre.Amin
Crezul Apostolic
Cred în Dumnezeu, Tatăl atotputernicul, Creatorul cerului şi al pământului.Şi în Isus Cristos, Fiul său unic, Domnul nostru, care s-a zămislit de la Duhul Sfânt, s-a născut din Maria fecioară; a pătimit sub Pontiu Pilat, s-a răstignit, a murit şi s-a îngropat; s-a coborât în partile cele mai de jos ale Purgatoriului, a treia zi a înviat din morti; s-a suit la ceruri, şade de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatăl atotputernicul; de unde are să vie să judece pe cei vii şi pe cei morţi.
Cred în Duhul Sfânt; Sfânta Biserică Catolică;
împărtăşirea Sfinţilor, iertarea păcatelor; învierea morţilor şi viaţa veşnică. Amin.
BUCURĂ-TE REGINĂ
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, Bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, aratâ-ni-l nouă pe Isus, binecuvântat rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria.
[1] al 2-lea mesaj prin vizionarul Chris Courtis din 13 decembrie, 2004www.movingheartfoundation.com/wd4-m2-dec13.htm
[2] mesaj primit de catre Chris Courtis in 13 Martie 2005www.movingheartfoundation.com/wd5-j-mar13.htm
Promisiunile Rozariului Maicii Milostivirii
In 13 februarie 2005, Sfanta Fecioara ne-a daruit promisiunile legate de recitarea rozariului Maicii Milostivirii.1
1.Voi darui celor care se roaga acest rozariu minunat, dedicat mie, pace.
2.Promit sa daruiesc convertiri.Acesta va fi cel de-al doilea cadou.Cele mai importante sunt convertirile.Va rog sa ma intelegeti cat se poate de clar.Acest rozariu are o putere enorma de a-i converti pe cei pentru care va rugati, si, pe voi insiva!
3. Fiul meu, impreuna cu mine promitem sa daruim celor care se roaga acest rozariu vindecare fizica, spirituala, mentala si psihologica; dar voi trebuie sa va rugati si sa credeti din toata inima.
4.Voi darui haruri enorme celor care se roaga mie prin intermediul acestui rozariu. Priviti razele care curg din palma mea.Aceste raze sunt harurile pentru care va cer sa va rugati si sa le primiti, cele pe care vi le voi darui.Acum, tin sa va mai spun ca aceste haruri sunt de toate felurile, nu ma voi limita nici macar la vreun tip de har.Asa ca va rog, rugati-va!
5.Promit celor care se roaga acest rozariu pentru muribunzi, ca voi fi langa ei in ultimele lor clipe din viata, si eu, Mama a Indurarii voi aparea in fata lor si le voi duce sufletul inaintea lui Dumnezeu.Acestea sunt cele 5 promisiuni pe care vi le daruiesc prin acest rozariu, dar mai exista si o a 6-a.
6. Aceasta a 6-a promisiune consta in faptul ca voi aduce pace in familile care se vor ruga impreuna acest rozariu.
Si, ultima promisiune, a 7-a :
7.Va voi raspunde la rugaciuni, dar va trebui sa fiti dispusi sa primiti raspunsul cu inima deschisa.Voi mijloci la Fiul Meu, Isus, cu acest titlu, si El vă va darui harurile si raspunsurile pe care le cautati, dar trebuie sa intelegeti, cateodata raspunsul lui Dumnezeu este “Nu”.Daca este “Nu”, atunci va trebui sa acceptati si sa mergeti mai departe.Daca raspunsul este “Nu in acest moment” atunci va trebui sa continuati sa perseverati si sa credeti cu adevarat ca aceea cerere va fi indeplinita.Si, sunt si raspunsuri de “Da”.Cei care primesc acest har, de a primi raspunsul “Da” la cereri, si li se indeplinesc, sa nu inceteze sa se roage pentru fratii si surorile lor, ci sa continue sa se roage acest rozar.Nu doresc sa va rugati acest rozariu pentru propriile voastre nevoi, iar odata ce ati primit ce ati dorit sa-l abandonati sau sa ma parasiti.Continuati sa va rugati chiar daca raspunsul este “Nu”, “Nu pentru acest moment”, sau “Da” pentru ca eu doresc sa fiti cu mine pentru totdeauna.Acest rozariu este unul dintre caile prin care pot sa fiu prezenta alaturi de voi.
In 13 Martie 2005, Isus a adaugat 2 promisiuni in plus pentru cei care se roaga Rozariul Maicii Milostivirii.
“Am venit sa va impartasesc cele 2 noi promisiuni pe care doresc sa le daruiesc Eu, Isus, Domnul Indurarii, prin Rozariul Mamei Milostivirii:
8 Doresc sa daruiesc puritatea inimii tuturor acelora care se roaga Rozariul Maicii mele Milostive
9.De asemenea doresc ca prin acest rozariu sa daruiesc salvarea pacatosilor si muribunzilor.
Precum purtati Scapularul Maro, ca si semn si angajament catre Mama mea, fiind scutul si protectia impotriva flacarilor Iadului, de asemenea si Rozariul Maicii Mele Milostive este un scut impotriva acestora.Toti cei care se roaga si cred in Titlul Mamei mele de “Maica a Indurarii” vor primi salvarea in aceasta viata si la judecata.
Promit tuturor acelora care se roaga acest rozariu acestea.Este promisiunea mea, pentru voi, cei care va rugati acest rozariu ca va veti apropia de Inima Mamei mele. Si toti cei care se apropie de Inima Mamei Mele, se apropie de Inima Mea.Prin urmare, salvarea poate fi obtinuta prin acesta, daca doriti.
Vreau sa acceptati aceste haruri care vi le daruiesc prin acest rozariu si prin Mama Mea, pentru ca ea este izvorul fericirii si harului vesnic.Doresc sa-l recitati si sa credeti, pentru ca prin el daruiesc puritatea inimilor si salvarea tuturor celor care cred.
* * *

MOVINGHEARTFOUNDATION.COM

MARTURIA SF. TEREZA DE AVILA (Nusfalau, Muntele Sf. Treimi)

Îţi mulţumesc Tată Ceresc, pentru că mi-ai dat posibilitatea, să depun mărturie ispăşitorilor despre viaţa Mea. Din păcate, până la vârsta de 18 ani am trăit o viaţă lumească. În această perioadă mă preocupau gânduri precum: frumuseţea exterioară, bogăţia trecătoare şi căsătoria. Ardea în mine o mare dorintă pentru iubire şi pentru a cunoaste cât mai multe. Toată viaţa mi-a plăcut foarte mult să-i distrez şi să-i fac să râdă pe tovarăşii mei.
Părinţii mei au avut 12 copii, între care 3 fete. Surorile mele s-au măritat si doar eu am decis să mă retrag în Mănăstirea Carmelitană. Această decizie radicală a mea i-a şocat pe toţi. Nu am luat această decizie pentră că aş fi avut vreo dezamăgire în dragoste sau pentru că râvneam după viaţa din mănăstire, ci am luat-o pentru că mă temeam foarte tare pentru mântuirea sufletului meu. Am recunoscut cu sinceritate: trăind în lume cu caracterul meu nu voi obţine mântuirea sufletului meu. Cel mai dureros pentru mine a fost faptul că tatăl meu nu şi-a dat binecuvântarea pentru retragerea mea în mănăstire. De aceea, când am împlinit 18 ani am părăsit casa părintească în secret şi am intrat în Mănăstirea Carmelitană. Când am părăsit casa părintească, am simţit o imensă durere sufletească. Am trăit într-un mod atât de serios viaţa din mănăstire, încât după un an am cedat fizic şi psihic. Am devenit anemică, aveam dureri articulare asemănătoare gutei datorită cărora era să mor. Odată durerile au dispărut într-un mod miraculos şi m-am făcut mai bine. În mănăstire nu am fost nici mai rea, nici mai bună decât alţii. Nimeni nu m-a încurajat spre perfecţiune. În această etapă a vieţii mele, până la vârsta de 40 de ani am trăit o viaţă de căldicel. În mănăstire dacă cineva încerca să fie mai bun, mai perfect, întâlnea atacuri din partea întregii comunităţi. Viaţa de căldicel din mănăstire era comodă pentru toţi.
La vârsta de 40 de ani am simţit o chemare misterioasă la o viaţă spirituală mai profundă. Când am citit o carte de-a Sfântului Augustin: ’Confesiuni’, când am văzut Iadul şi l-am văzut pe Isus biciuit din cauza mea, am păşit pe calea convertirii. Îmi spuneam în sinea mea că ceea ce am trăit până acum a fost viaţa mea, iar ceea ce abia începuse era viaţa lui Dumnezeu în mine. Am simţit în mod categoric că de acum încolo va trebui să vorbesc cu Cei din Cer şi nu cu oamenii. Am depus tot efortul ca să aduc în armonie inima mea cu Inima lui Isus. Din acest moment viaţa mea spirituală înainta rapid şi abrupt spre înălţimile mistice. În prezenţa lui Dumnezeu sinţeam o imensă durere şi încântare în acelaşi timp. Oricât de smerită şi retrasă am fost în mănăstire, din cauza levitărilor primite de la Dumnezeu, a strălucirii interioare şi a revelaţiilor, călugăriţele au început să mă atace. M-au calomniat spunând că viziunile mele nu erau de la Dumnezeu ci de la cel Rău. Din această stare neplăcută m-au eliberat conducătorii spirituali înţelepţi. Am înţeles că cineva care vrea să devină filozof trebuie să gândească mult; dacă cineva vrea să devină om de ştiinţă trebuie să citească mult, iar cel care vrea să devină sfânt trebuie să iubească mult. După ce am primit aprobarea de la Sfântul Părinte Papa şi de la Episcopul meu, am început să construiesc o mănăstire mică cu ajutorul Sfântului Ioan al Crucii. Activităţile mele continue nu au avut un efect de împiedicare asupra vieţii mele spirituale. Dumnezeu mi-a data un curaj, care era mai mult decât simplul curaj al unei femei. Duşmanii mei mă numeau: ’vagaboanda ţării, femeia neliniştită’. Din proprie experinţă vă spun, cel mai mare grad al perfecţiunii nu constă în extazuri şi în viziuni, ci în faptul că voinţa noastră coincide în totalitate cu Voinţa lui Dumnezeu. De multe ori le-am spus duşmanilor mei: ’niciodată nu mă vor convinge de ceva, care se opune conştiinţei mele, chiar dacă întreaga lume se va întoarce împotriva mea’. În timpul suferinţelor mele spuneam: ’să-mi mai dea Dumnezeu multe posibilităţi ca să sufăr pentru El!’ Călugăriţelor le spuneam des: ’mă tem mai mult de o călugăriţă tristă decât de o armată de spirite malefice!’ ’Dumnezeu să mă păzească de sfinţii cu feţe triste.’ Dacă cineva îmi făcea reproşuri din cauza veseliei mele, îi spuneam: ’avem nevoie de toate acestea pentru a suporta viaţa’! Când o călugăriţă m-a judecat din cauza mâncării mele preferate, i-am spus: ’dacă este prizonier, să fie prizonier, iar dacă e ispăşire, să fie ispăşire.’ Toate la locul lor şi la timpul lor trebuiesc făcute cât mai bine posibil. După convertirea mea, în mijlocul dificultăţilor, mă încurajau următoarele gânduri: ’Nu te teme de nimic! Nimic să nu te sperie! Doar Dumnezeu rămâne acelaşi! Răbdarea obţine totul! Dacă Dumnezeu îţi aparţine, nimic nu îţi lipseşte! Dumnezeu singur să-ţi fie de-ajuns!’
Ca încheiere vă sfătuiesc să aveţi curaj să alegeţi calea sfinţeniei vieţii în locul vieţii lumeşti şi călduţe, chiar dacă din această cauză veţi fi atacati! Trebuie să ştiţi: calea sfinţeniei este calea fericirii şi a mântuirii!
Acum Tatăl Ceresc vă binecuvântează prin Mine, cu spiritualitatea străduinţei spre sfinţenie!!!

Marturia Sfantului Dismas (Talharul de pe Cruce) -Nusfalau

’Mulţumesc Sfintei Treimi şi Sfintei Fecioare, Mamei Noastre, că mi-au dat posibilitatea să vorbesc despre viaţa mea. Cu ruşine vă spun că am fost păgân, am trăit fără Dumnezeu şi abia dacă a existat păcat pe care să nu-l fi comis. Îmi pare rău că am urât oamenii şi mi-am murdărit mâinile şi sufletul cu mult sânge si multe crime. Recunosc că ani la rând nu m-am gândit la Dumnezeu, nu am ţinut poruncile Sale. Vă spun cu sinceritate că în sufletul meu nu a existat speranţă. Am fost un om foarte trist şi nefericit. Vă rog să nu-l invidiaţi pe omul păcătos, chiar dacă pare a fi norocos în viaţă. Fiecare om care trăieşte în păcat este purtătorul Iadului. Acest fapt l-am experimentat şi eu. Din păcate am făcut mai multe fapte rele decât bune. Din păcate – fiind conducătorul unei bande de tâlhari – mi-am petrecut toată viaţa furând şi jefuind. Toată lumea se temea de noi. Trebuie să ştiţi că şi eu am fost plin de teamă. Unul din prietenii mei a fost Gesmas, tâlharul din stânga Mântuitorului, care a suferit înjurând şi blestemând şi a murit în deznădejde. Un alt prieten al meu a fost Baraba, care iubea mult răscoalele, incitarea, mai ales împotriva romanilor. Am fost prinşi şi arestaţi împreună toţi trei. Am fost în închisoare în acelaş timp cu Mântuitorul nevinovat. După ce persoanele competente au discutat cazul nostru, ne-au condamnat pe toţi trei la cea mai groaznică moarte, la răstignire pe cruce. În adâncul sufletului îmi doream să scap odată de viaţa mea infernală. Deşi aveam în fiecare zi gânduri sinucigaşe, totuşi îmi era teamă să fac acest pas. Trebuie să ştiţi că înainte de a fi răstignit am fost biciuiţi cu toţii, ca Mântuitorul Isus Cristos. Suferinţele noastre fizice au fost de nedescris, strigătoare la cer. După aceasta am fost duşi pe Golgota, să fim răstigniţi. 
Care au fost motivele pentru care m-am schimbat într-o direcţie bună în ultimele ore ale vieţii mele?
Deja în timpul vieţii mele păcătoase am auzit despre învăţătura Mântuitorului, despre Îndurarea şi Iubirea Sa. Se spunea că: ’Isus este prietenul păcătoşilor. Isus nu a venit pentru cei drepţi, ci pentru păcătoşi, pentru mieii pierduţi, pentru fiii risipitori’, pentru a-i conduce pe calea convertirii. Această învăţătură a lui Isus m-a derutat foarte când am auzit-o pentru prima dată. După acestea am simtit în sufletul meu să pun capăt vechii mele vieţi şi să încep o viaţă nouă. S-a dat o bătălie mare în sufletul meu între bine şi rău. Totuşi cuvintele pline de nădejde ale Mântuitorului m-au pregătit într-o anumită formă pentru acceptarea Îndurării Sale. A avut o influenţă irezistibilă asupra mea, suferinţa tăcută, plină de pace şi blândeţe a Mântuitorului. Rugăciunea Mamei Mântuitorului şi privirea Sa blândă şi plină de iubire mi-a dat curaj să mă întorc spre Mântuitor şi să-i cer iertare pentru toate păcatele pe care le-am comis de-a lungul vieţii. I-am cerut Mântuitorului ’să-şi amintească de mine, când va ajunge în Împărăţia Iubirii’. Au avut un efect de balsam asupra sufletului meu cuvintele Mântuitorului: ’încă azi vei fi cu mine în Împărăţia Cerului!’ aceste cuvinte mi-au fost de ajuns să-i iau apărarea în faţa lui Gesmas care-l blestema. Prin cuvintele pline de iubire ale Mântuitorului am primit puterea să suport cu răbdare suferinţele mele de nedescris. Trupul meu urla de durere, dar sufletul meu era bucuros, pentru că am primit posibilitatea să ispăşesc pentru toate păcatele mele. Acum când pe Pământ vă amintiţi de suferinţa, moartea, învierea şi Îndurarea Mântuitorului, încurajez toţi păcătoşii să accepte iertarea Mântuitorului printr-o spovadă sinceră, pentru ca şi sufletul vostru să se bucure deja pe Pământ de adevărata fericire! Vă mai rog să nu mă urmaţi în păcat, ci în pocăinţă!’

Mesaj de la Isus, Nusfalau (Muntele Sfintei Treimi)

Dacă în timpul dificultăţilor de neînţeles şi neacceptat vă gândiţi la urmările acestora – la Împărăţia Cerului – care vă aşteaptă pe toţi, atunci vă veţi raporta altfel la prigoanele pe care le experimentaţi în lume. În mijlocul prigoanei, atât Eu cât şi cei care Mă urmează, am experimentat două lucruri în acelaşi timp: durerea trupească şi fericirea sufletească. Să nu uitaţi niciodată, fericirea voastră sufletească are un singur duşman: PĂCATUL!!! Dacă acceptaţi şi oferiţi pentru prigonitorii voştri nefericiţi şi posedaţi, suferinţele trupeşti şi sufleteşti, starea în care vă aflaţi, atunci puteţi să-i salvaţi de la ce-i mai rău, de la osândă, iar voi veţi trăi în pace sufletească pe Pământ şi în Rai.
În timpul prigonirii voastre gândiţi-vă la Sfântul Ştefan, diacon martir, pe care l-a durut ura aproapelui, l-a durut când i-au lovit trupul cu pietre, dar totodată a văzut si cum se deschide Cerul şi M-a zărit în gloria Cerului. În situaţiile de neînţeles din viaţa voastră, gândiţi-vă la Sfântul Laurenţiu martirul, care a fost ars de viu pe grătarul de fier încins! În mijlocul durerilor trupeşti – pe care Eu le-am preluat după primele clipe de suferinţă – a avut tăria de a glumi cu călăii săi, spunând: ’iată, pe o parte sunt fript; întoarceţi-mă pe cealaltă!’ Ruşinaţi, duşmanii Sfântului Laurenţiu şi-au spus: ’acest om ne-a învins’! În timpul dificultăţilor gândiţi-vă la cele spuse de Sfântul apostol Paul: ’sunt plin de mângâiere, îmi saltă inima de bucurie în toate necazurile noastre’! După părerea voastră, cum ar fi suportat ’sfinţii martiri’ durerile mari, dacă nu ar fi simtit prezenţa Mea extraordinară şi ajutorul Meu special?
Eu vă spun: nu vă temeţi de cei care ucid trupul, vă iau casele şi vă lasă fără nimic; important este să nu ucidă sufletul vostru prin ura pe care o provoacă! Aceştia nu vă pot lua Raiul şi fericirea vesnică.
Să conştientizaţi din nou că niciunul dintre voi nu primeşte cruce mai mare decât cea pe care o poate duce. Dacă crucea voastră este mare, atunci este mult mai mare harul şi mângâierea mea. Să credeţi că în fiecare situaţie a vieţii voastre, în special pe calea crucii voastre, sunt lângă voi şi în voi ca Simon Cireneul.
Gândiţi-vă că în situaţia voastră actuală trebuie să învăţati să trăiţi permanent în curăţie, fidelitate, în iubire, pace şi să învăţaţi să renunţaţi la voinţa voastră umană pentru Voinţa lui Dumnezeu, aceasta în ochii Noştri este ’martiriu alb’! Şi pentru aceasta, după moartea voastră meritaţi Raiul fără a trece prin Purgator. Nu este un adevărat discipol al Meu cel care pentru Rai se teme să trăiască, să sufere şi să moară, dacă primeşte acest har special prin împrejurările pe care Noi le permitem. Acum, indiferent că sunteţi prigoniţi sau nu de către duşmanii voştri, să aveţi mai mare grijă de mântuirea voastră, de convingerea voastră şi de viaţa voastră veşnică, decât de lumina ochilor voştri, decât de averea voastră trecătoare sau de viaţa voastră!
Vă spun: cel care îşi pierde averea, pierde mult! Cel care îşi pierde viaţa, pierde şi mai mult! Dar cel care îşi pierde credinţa, convingerea şi mântuirea, acela pierde TOTUL!’
Domnul i-a cerut: ’Încrede-te în Inima Mea Îndurătoare!’ Rugăciunea ei scurtă a fost: ’Isuse, mă încred în Tine!’

Mesaj de la Sfanta Treime (Nusfalau)

Trebuie să ştiţi că în Rai există doar iubire fără suferinţă. Izvorul iubirii depline este Sfânta Treime. Sfinţii şi Îngerii primesc această iubire şi o revarsă către Sfânta Treime, unii către alţii, către pământeni şi către sufletele din Purgator. Nu uitaţi: biletul de intrare în Rai este iubirea. Cei care n-au învăţat-o pe Pământ vor fi nevoiţi să o înveţe în Purgator. Am înţeles în Rai că nimic nu este mai important decât iubirea, nici în Cer şi nici pe Pământ. Cel care primeşte Iubirea – pe Dumenezeu – şi o dă mai departe familiei şi celor dragi, acela a făcut totul pe Pământ. Trebuie să ştiţi că gândurile, vorbele, faptele voastre sunt plăcute lui Dumnezeu, dacă în spatele acestora se află iubirea. Aceasta trebuie să o învăţaţi în fiecare zi şi să o puneţi în practică!!! Să condamnaţi în voi toate păcatele, în mod special invidia, gelozia, care duc de la voi unitatea şi iubirea, iar fără acestea mai devreme sau mai târziu se poate destrăma comunitatea voastră de ispăşire. Prin trăirea iubirii coborâţi pe Pământ atmosfera Raiului, închideţi Iadul, îl legaţi pe cel Rău şi veţi grăbi realizarea Noului Cer şi al Noului Pământ, venirea Sfintei Fecioare, revărsarea Spiritului Sfânt. Dacă învăţaţi să fiţi primii în a iubi pe toată lumea, fără discriminare, chiar şi duşmanul, şi îl vedeţi şi îl apreciaţi pe Isus în aproapele, sunteţi pe cea mai bună cale spre cel mai frumos ţel. Să conştientizaţi din nou mottoul vieţii voastre: voi aveţi voie doar să iubiţi şi să fiţi buni.
Dacă vă oferiţi viaţa Nouă şi o trăiţi cu Noi, vă vom face foarte fericiţi!
Spuneti Sfintei Treimi: „Te iubesc Tată Ceresc, care m-ai creat şi-mi porţi de grijă! Te iubesc Isuse, care Ţi-ai vărsat și ultimul strop de sânge şi pentru mine! Te iubesc Spirite Sfinte, Doamne, care prin șoaptele tale mă conduci spre fericirea veşnică!”

Mesajul Duhului Sfant de la Nusfalau, Muntele Sfintei Treimi

Cu ce nu putem şi cu ce putem să ajutăm ’sufletele sărace’ din Purgator?
Nu le ajută doliul lumesc: haina neagră, plânset mult, aprinderea lumânărilor, tragerea clopotelor, mulţimea coroanelor şi a florilor, piatra funerară scumpă şi participarea multora la înmormântare, dacă nu se face ceva pentru mântuirea sufletului mortului. Le puteţi ajuta cel mai mult prin oferirea Sfintelor Liturghii, prin novene (9 Sfinte Liturghii) sau gregoriene (30 de Sfinte Liturghii). După acestea le mai puteţi ajuta prin oferirea adoraţiilor Euharistice, prin vizitarea Sfântului Sacrament, oferirea căii crucii, a rozarului, a rugăciunilor, a postului, a faptelor bune, a suferinţelor trupesti şi sufleteşti, prin oferirea întregii voastre vieţi. Cereţi ajutorul Celor din Ceruri, a Sfântului Sânge al lui Isus, a Lacrimilor Sfinte ale Fecioarei Maria, să-i ajute pe cei dragi vouă prin vizitele lor vindecătoare şi mântuitoare. Pe patul de moarte, Sfânta Monica i-a spus fiului ei, Sfântul Augustin şi fratelui său: ’înmormântaţi trupul meu unde vreţi voi, dar vă rog ca la Altarul Domnului să vă amintiţi de mine!’
Sfintei Gertruda Isus i-a spus odată: ’Dacă cineva se roagă pentru un suflet suferind, consider că mă ajută pe Mine personal, de aceea îi şterg toate pedepsele, câştigă o recompensă însutită în viaţa de apoi, iar în momentul morţii sale voi impune ca sufletele eliberate de el să-l întâmpine şi să-l conducă în Cer în mijlocul uralelor de bucurie!’ Suarez marele teolog a spus: ’Nu poate pieri acel suflet, care a salvat măcar un suflet din Purgator!’ Nu uitaţi că sufletele din Purgator vă pot ajuta prin oferirea suferinţelor, a dorului şi a purificării lor, dacă le cereţi ajutorul.
Ce să facem ca după moartea noastră să evităm Purgatorul?
Străduiţi-vă să trăiţi o viaţă sfântă, lipsită de păcate. Căutaţi şi înfăptuiţi Voia lui Dumnezeu. Să aveţi întotdeauna iubire în inimile voastre. Cât timp mai trăiţi puteţi să oferiţi şi pentru voi înşivă: Sfinte Liturghii, novene, hramuri, calea crucii, pelerinaje, întreaga voastră viaţă convertită, suferinţele voastre, împăcarea voastră cu moartea. Dacă trăiţi bine Purgatorul de pe Pământ, nu veţi ajunge acolo. Să cereţi în timp util sacramentul ungerii bolnavilor. Reconciliaţi-vă cu cei vii şi cu cei morţi. Încurajaţi măcar o persoană să ajute sufletele din Purgator. Să acceptaţi de bunăvoie penitenţa pentru iertarea păcatelor voastre. Să fiţi răbdători în boală. Să evitaţi chiar şi cele mai mici păcate şi ocaziile care duc spre păcat!
Omul ranchiunos se aseamănă cu şarpele care-şi poartă cu el tot timpul veninul. Persoanele ranchiunoase îşi pot pierde sănătatea trupească şi cea mintală, devin indezirabile în faţa oamenilor şi au mari şanse să-şi piardă chiar şi mântuirea sufletului. Omul ranchiunos poartă prin ura sa Iadul în suflet său. Dacă vreţi să învingeţi ranchiuna, vă recomand ca în acea stare de mânie să nu vorbiţi, să nu acţionaţi, ci să vă refugiaţi cât mai repede în rugăciune. ’Aveţi grijă să nu apună soarele peste mânia voastră’. Dacă exersaţi cu regularitate reconcilierea, mânia va dispărea din inima voastră şi în locul acesteia va intra iubirea, după care râvniţi cu toţii.
Răbdarea ispăşitorilor se manifestă prin iubirea păcii! Cei care au pacea în inimile lor sunt de pe acum purtători ai Raiului. ’Atât cât depinde de voi, să trăiţi în pace cu toţi oamenii’ vă avertizează apostolul Paul. Trebuie să învăţaţi să aduceţi sacrificii pentru pacea voastră, uneori trebuie să renunţaţi la câte un beneficiu, la comoditate; uneori trebuie să păstraţi adevărul pentru voi. Fără sacrificii nu există pace în această lume!!! Vă rog ca fiecare ispăşitor să rabde pentru pace şi să evite tot ceea ce conduce la dezbinare. Aveţi grijă să nu vă contraziceti cu nimeni fără motiv. Să nu vă certaţi niciodată pentru lucruri neîsemnate. Este mai bună iertarea şi răbdarea decât cearta şi ranchiunea. Nu uitaţi, de dragul păcii să nu încălcaţi niciodată Poruncile lui Dumnezeu. Este interzis şi ar aduce cu sine o pace falsă.
Ispăşitorii răbdători, acceptă de bună voie şi oferă pentru cei vii şi cei morţi toate neplăcerile, bolile, suferinţele, chiar şi moartea. Ispăşitorii fac toate acestea cu inteţie curată, din iubire faţă de Dumnezeu şi faţă de oameni. Aveţi grijă să nu fiţi răbdători pentru ca oamenii să vă admire. Învăţaţi să acceptaţi cu răbdare nu doar boala, ci şi faptul că în această stare sunteţi o povară pentru ceilalţi. Dacă priviţi bolile cu ochi supranaturali, veţi întelege că acestea sunt haruri pe care vi le permitem cu scopul mântuirii sufletului vostru şi al altor suflete. Cel mai frumos exemplu al celor răbdători este Isus prin suferinţa Sa liniştită şi paşnică. Şi Tatăl Ceresc este un exemplu al răbdării, Care îi rabdă pe păcătoşi, chiar şi pe cei a căror păcate strigă la Cer după răzbunare. În timpul bolii voastre să citiţi despre viaţa lui Iov, Tobia şi a sfinţilor, între care mulţi ne-au dat exemplu în ceea ce înseamnă a fi răbdători. Să credeţi că crucea suferinţelor voastre trăite cu răbdare este umplută cu aur. În timpul suferinţelor voastre gândiţi-vă la martiri, la cei care au purtat cruci mai grele decât crucea voastră. Trebuie să ştiţi că fără suferinţă nu există mântuire veşnică. În mijlocul suferinţelor grele rugaţi-vă şi liniştiţi-vă în Sfânta Voinţă a lui Dumnezeu. Dacă veti învăţa să vă supuneţi cu smerenie Voinţei lui Dumnezeu, veţi dobândi harul unui suflet puternic ca şi Mama Durerilor când se afla sub cruce. În oglinda celor spuse, gândiţi-vă cum trăiţi voi suferinţele şi boala? Acceptaţi în mod anticipat din mâinile lui Dumnezeu chiar şi moartea voastră?
Ispăşitorii câştigă prin răbdare: curaj, putere, stăpânire de sine, satisfacţie, pace, protecţie dumnezeiască şi mântuire veşnică. Iov a câştigat prin răbdarea sa în suferinţă o putere demnă de admiraţie. Dacă învăţaţi să fiţi răbdători în fiecare situaţie a vieţii, puteţi deveni martiri chiar şi fără sabie şi închisoare. Răbdarea este rădăcina tuturor virtuţilor. Încercările pe care le întâlniţi de-a lungul vieţii, le puteţi învinge doar cu răbdare. A fi răbdător este un lucru mai măreţ decât să faci minuni. Nu uitaţi, cu o picătură de miere, puteţi prinde mai multe muşte, decât cu un butoi de oţet. Prin răbdarea voastră puteţi să vă dobândiţi pacea sufletească şi mântuirea sufletului. Sigur aveţi obiceiul să spuneţi: răbdarea dă roade!
Gândiţi-vă la povestea pribeagului. Într-o zi frumoasă, Soarele şi vântul au pus pariu, care dintre ei poate să-l facă să-şi dea jos şuba. Primul care şi-a încercat norocul a fost vântul cu o furtună violentă, dar degeaba. Când soarele a început să-şi reverse căldura cu răbdare, pace şi blândeţe, pribeagul şi-a dat jos hainele. Vă rog ca în această lună să exersaţi în mod conştient răbdarea.

Rozariul Sfintei Treimi (Al Maicii Tuturor Popoarelor)

Nota:Acest rozariu se recita in fata unui crucifix sau in fata Preasfantului Sacrament.Este una din rugaciunile date pentru timpurile din urma, fiind o arma puternica impotriva calamitatilor, depravarii si a razboaielor.Persoana care a primit acest rozariu a dorit sa ramana sub anonimat.

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Spirit.Amin.

-Crezul (pe cruce)
-Tatăl nostru (pe prima bobita)
-Preasfantă Treime miluieste-ne pe noi, Doamne curăteste păcatele noastre, Stapane iartă fărădelegile noastre, Sfinte cercetează si vindecă neputintele noastre pentru Numele Tău.Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi!Slava Tatălui si Fiului si Sfantului Spirit, si acum si pururea si in vecii veciilor.Amin  x 3 (pe urmatoarele 3 bobite)
- Imparate ceresc, Mangaietorule, Spirite al adevarului, care pretutindenea esti, si toate le plinesti, vistieria bunatatilor si datatorule de viaat, vino si te aseaza intru noi, si ne curateste de toata intinarea, si mantuieste Bunule, sufletele noastre… (pe ultima bobita).
Apoi cele 5 decade:

Pe bobita mare (In locul bobitei cu Tatăl nostru): Preasfantă Treime miluieste-ne pe noi, Doamne curăteste păcatele noastre, Stapane iartă fărădelegile noastre, Sfinte cercetează si vindecă neputintele noastre pentru Numele Tău.Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi!Slava Tatălui si Fiului si Sfantului Spirit, si acum si pururea si in vecii veciilor.Amin
Pe cele 10 bobite:  (In loc de “Bucura-te Marie”): Doamne Isuse Cristoase, Fiul Tatălui, trimite acum Spiritul Tău peste întregul pământ. Fă ca Spiritul Sfânt să locuiască în inimile tuturor popoarelor, pentru ca să fie ocrotite de depravare, de calamităţi şi de război. Fie ca Maica tuturor Popoarelor, Preasfânta Fecioară Maria, Regina îngerilor si a tuturor oamenilor, să fie Avocata noastră.Amin

La sfarsitul fiecarei decade (in loc de Mărire Tatalui…):
Glorie si onoare Sfintei Treimi!
Pace si bunăvoinţă-ntre oameni!


In incheiere: se canta 1 cantec de lauda si 1 cantec de multumire la adresa Sfintei Treimi, dar in cazul in care nu aveti timp puteti recita rugaciunea aceasta:
Rugăciune de incheiere:
Aleluia Aleluia Aleluia, Slavă tie Dumnezeul nostru, Slavă tie! Cristos este Regele, Cristos este Mantuitorul.Aleluia, Aleluia, Aleluia Slavă tie Dumnezeul nostru, Slavă tie! Prin lacrimile Preasfintei tale Mame si prin a ta Pătimire, cerem indurare.Aleluia Aleluia Aleluia, Slava tie Dumnezeul nostru, Slava tie!Iti multumim tie Tata Atotputernic (semnul crucii), Iti multumim tie Preaiubit Mantuitor (semnul crucii), Iti multumim tie Spirite Preasfant (semnul crucii). Glorie si onoare Sfintei Treimi! Pace si bunăvointa intre oameni!