duminică, 25 decembrie 2016

Cele 4 novene catre Maria, Mama milostivirii

Novena 1
La intentiile Maicii Sfinte
Dragii mei copii, va iubesc  enorm si doresc sa va rugati aceasta novena inaintea sarbatoririi mele ca “Mama a Indurarii” (25 Mai).Doresc sa o incepeti  in ziua de 17 si sa o terminati pe 25 Mai.
Astazi, am venit sa va daruiesc aceasta novena, dar doresc sa stiti, cu toata dragostea si indurarea care o am pentru voi, ca cele mai frumoase rugaciuni pe care le puteti face sunt pentru cei pacatosi.Pentru ca, fiind Mama a Indurarii eu intervin pentru ei, si pentru voi, la tronul Celui Preainalt.
Eu mijlocesc la tronul Celui Preainalt pentru convertirea pacatosilor.Aceasta este dorinta mea, si cu aceasta intentie, doresc sa va incepeti rugaciunea.
In prima zi, trebuie sa meditati la cei care sufera si nu exista nimeni care sa se roage pentru ei.Aceste suflete sunt cu adevarat singure deoarece se simt abandonate de Dumnezeu.Voi trebuie sa spuneti:
“O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, ne rugam si iti cerem sa iti aduci aminte de dureroasa patima si suferinta din inima ta, pentru a duce rugaciunile celor care se simt parasiti la Dumnezeu, mangaiandu-I astfel in chinuitorul lor abandon.Ne rugam  ca dragostea ta sa poata atinge sufletul lor, astfel ca ei sa realizeze ca nu sunt singuri.O Mama a Indurarii, priveste cu iubire catre cei care sunt in suferinte psihice, spirituale, mentale, si fi cu ei pentru a descoperi mila nesfarsita al lui Dumnezeu, prin tine.O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine”
Apoi  adaugati aceasta rugaciune:
“O Isuse, prin mareata dragoste si indurare pe care i-ai  aratat-o Doamnei Noastre facand-o Mama Indurarii la picioarele crucii, te rugam asculta rugaciunile ei pentru cei in durere, singuri, pentru cei care se simt abandonati si pentru cei care se afla in mari suferinte.Amin”
A 2 a zi, doresc sa meditati si sa va rugati pentru toate mamele, pentru suferinta lor cumplita.Eu o cunosc, pentru ca sunt mama.Doresc sa intelegeti ca toate mamele sunt iubite de mine, si va chem sa realizati ca ele sunt pline de virtute in iubirea pentru copiii lor.Recitati aceasta rugaciune:
O Maria, Doamna Noastra, Mama a Indurarii, imprastie binecuvantari peste toate mamele din intreaga lume.Daruieste-le lor harul de a sti cum sa isi creasca copiii in dragostea, pacea, indurarea si harul lui Dumnezeu.O scumpa Maicuta Divina, tu insati care esti mama, numai tu sti suferinta mamelor.Du-le in inima ta si fa-I cunoscuta suferinta lor lui Isus, pentru ca El sa le binecuvinteze.O Marie, Mama Noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine.
Apoi recitati aceasta rugaciune
“O Isuse, in marea ta dragoste si indurare, aminteste-ti de toate mamele in durerile si bucuriile lor pentru toata suferinta cumplita, pricinuita de copiii lor.Daruieste-le, prin mainile Mariei, Mama mamelor, harul, indurarea si binecuvantarile pe care acestea le cauta. Amin
In a 3 a zi, doresc sa meditati asupra puritatii si castitatii celor care raman necredinciosi condamnandu-si astfel sufletele satanei, prin umplerea lor cu ura.Rugati-va pentru toti aceia care isi denigreaza trupurile prin pacate ale necuratiei, care au nevoie de iertare si pentru aceia care spun ca sunt puri, dar care mint.Pentru acestia, rugati-va:
O Marie, Doamna Noastra, Mama a Indurarii, te rugam aminteste-ti de cei care nu au iubire in inimile lor si de cei care nu au puritate in trupurile lor.Ne rugam ca ei sa vada lumina lui Dumnezeu prin tine si sa imite iubitoarea ta indurare, castitate si puritate.Pentru cei care sunt plini de rautate, ne rugam ca Spiritul lui Dumnezeu sa ii atinga, sa stinga din inimile lor flacarile iadului si sa le inlocuiasca cu Inima Blanda a lui Dumnezeu, si cu Spiritul Sau Cel Viu.Ne rugam pentru cei care sunt implicati in acte pacatoase care denigreaza castitatea si puritatea trupului.Iarta aceste pacate care te ranesc cel mai mult si daruieste-le lor constientizarea,ca trupul este templul prin care Spiritul Sfant traieste in ei.Pentru aceasta ne rugam! O Marie, Doamna noastra, Mama a lui Dumnezeu, cu speranta apelam la tine.
Apoi recitati aceasta rugaciune catre Isus:
O Doamne Isuse, priveste cu indurare catre cei care sunt plini de rautate, care nu se gandesc sa te iubeasca, si daruieste-le lor iertarea si pacea venite de la picioarele Crucii.De asemenea daruieste binecuvantarea si mila celor care denigreaza dreptul la castitate si puritatea trupului.Daruieste-le lor lumina ta, pentru ca ei sa se caiasca si sa devina un adevarat templu al Spiritului Sfant.Amin
In a 4 a zi, trebuie sa va rugati si sa meditati la toti cei care au inimile plina de ura, gelozie si invidie.Aceste suflete s-au agatat de rautate deoarece simt ca le daruieste putere.Cand un suflet nu experimenteaza dragostea; invidia, gelozia si rautatea se cladesc in el, devenind o tinta usoara pentru spiritele intunericului, care il vor supune.Inimile lor devin calite cu durere.Daca acest lucru nu se  remediaza, ei se vor transforma in rau si vor ajunge chiar sa infaptuiasca crime.
Rugati-va aceasta pentru ei:
O Maria, Doamna Noastra, Mama a Indurarii, ne agatam de iubitoarea ta protectie.O Regina Smerita, nu te uita cu dezgust la inimile umplute cu ura, invidie si gelozie, ci priveste durerea dinlauntrul lor.Roaga-l pe Isus si cere-I sa le trimita lor Indurarea si Pacea Sa.Fa ca cei care nu sunt iubiti sa fie daruiti cuiva care sa-i iubeasca, si fa ca Inima ta Induratoare sa fie calea ce va conduce aceste suflete inapoi la Domnul.O Mama a Indurarii, aceste suflete sunt in pericol! Pentru unele din ele, rautatea nu este o alegere, ci un mod de viata si putere. Arata-le lor, o Mama Miloasa, Indurarea si Puterea lui Dumnezeu.Prin acte simple de dragoste, arata-le lor Mila si Dragostea lui Dumnezeu.O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii cu speranta apelam la tine.
Apoi spuneti:
O Isuse al meu, lasa ca Inima Ta sa fie miscata de compasiune pentru rugaciunile Mamei Tale.Nu lasa ca patimirea, moartea si invierea ta sa fie in zadar, in special pentru cei care au inimile pline de ura. Daruieste-le Lumina si Indurarea ta, pentru ca ei sa paraseasca caile lor.Arata-le o Doamne Indurator, bunatatea, iubirea si mila Ta, prin Doamna Noastra; pentru ca ei sa te iubeasca si sa te slujeasca numai pe Tine.O Dumnezeul meu! Amin
In a 5 a zi, trebuie sa va rugati si sa meditati asupra celor care nu-l iubesc si nu-l cinstesc pe Fiul meu.
In aceste zile, sunt multi oameni care nu-l iubesc pe Isus.Ei spun ca o fac, dar cand li se intampla ceva rau, primul pe care il blesteama este Fiul Meu.Ei cred ca Isus trebuie si poate doar sa daruiasca vindecare, miracole si pace.Chiar daca Fiul Meu aduce vindecare, miracole si pace, El este de asemenea si Regele suferintei.
Ei nu dau atentie partilor din Scriptura in care Isus spune: “Niciun slujitor nu este mai mare decat stapanul sau; sau in Faptele Apostolilor “ in aceasta viata, Fiul Omului a suferit.Cum putem noi sa ne asteptam sa nu suferim?”
Sunt atat de multi care nu il cinstesc pe Fiul meu pentru ca ei considera ca nu e demn sa fie onorat.O, cat de trist e acest fapt! Daca lumea l-ar adora si iubi pe Fiul meu mai mult, noua miscare “New Age” nu ar mai exista.
Recitati pentru aceste suflete aceasta rugaciune:
O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, noi credem ca tu esti cu adevarat Mama a lui Dumnezeu, Mama a Cuvantului Intrupat; si pentru ca noi credem in tine si in mijlocirea ta, noi credem si il iubim pe Isus.Adu-i pe toti credinciosii si necredinciosii in Inima Iubitoare a lui Isus. Ne rugam ca Spiritul Sfant de Foc si Iubire sa mistuiasca inimile lor cu iubirea arzatoare a lui Isus, Fiul Tau, pentru ca prin intelepciunea Spiritului Sfant, ei sa poata sa-l vada si sa-l cunoasca pe Dumnezeu.O Mama a Indurarii, daruieste tuturor celor care nu il cinstesc pe Isus capacitatea de a vedea si de a cunoaste adevarul.Fie ca iubirea pentru Isus sa intareasca mintea si inima noastra, pentru ca in timpurile de confuzie, pericol si indoieli, noi sa putem spune intotdeauna "Atata timp cat pe tine te-a multumit aceasta incercare o Doamne, eu nu te voi blasfemia nici nu te voi nega”.O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine.
Apoi rostiti aceasta rugaciune:
O Isuse al meu, a carui Iubire nu are sfarsit, daruieste-mi harul ca prin Mama Ta Preasfanta, sa te pot iubi mai mult! Eu stiu, Isuse, ca daca o pot iubi pe Mama Ta Preasfanta din toata inima, te pot iubi si pe Tine, indifferent de ce se va intampla. Asa ca trimite-mi, Isuse al meu, Spiritul Tau Cel Sfant al Iubirii si al Focului sa-mi mistuie inima cu cea mai arzatoare Flacara de Iubire; a Mariei, Mama Ta, si Mama noastra a Indurarii.Vreau, si ma rog ca inima mea sa fie umpluta cu dragostea pentru Mama Ta Preasfanta. O Domnul meu, fa-ma un prizonier al iubirii pentru Maria, pentru ca, prin cea mai pura iubire care te face fericit, sa te pot iubi.
In a 6 a zi, doresc sa meditati si sa va rugati pentru cei care nu sunt si nu vor fi ascultatori fata de soti, parinti, profesori, fata de autoritatile civile sau religioase, presedinte sau Papa.Neascultarea a devenit o obisnuinta si imi indurereaza Inima enorm.
Eu si cu Fiul Meu am trait impreuna in ascultare fata de Dumnezeu si fata de legea Sa.Fara ascultare, umilinta nu poate intra.Umilinta si ascultarea merg mana in mana.Sunt atat de multe persoane consacrate si laice care nu traiesc in ascultare fata de superiorii lor spirituali.
Laicii si cei care sunt in slujba Domnului trebuie sa iubeasca si sa practice ascultarea.A vorbi urat despre superiorii tai nu este un act al ascultarii.Ascultarea este un act de incredere.Prin urmare, fiti supusi in dragoste, si fiti constienti ca fiind ascultatori fata de orice superior sunteti ascultator fata de Dumnezeu; si prin acest act, Vointa Divina al lui Dumnezeu va putea intra in viata voastra.
In consecinta, rugati-va aceasta:
“O Marie, Doamna noastra, Mama a indurarii, te rugam acopera-ne cu mantaua ta, si invata-ne calea cea sfanta, calea celor mici, a umilintei si ascultarii.Umple-ne inima cu har si indurare pentru ca noi sa invatam ca ascultarea ne va conduce la harul si sfintirea din Paradis.Ne rugam pentru cei care nu sunt ascultatori fata de sotii lor, fata de parinti, profesori, autoritati civile sau religioase. Umple cu har inimile lor pentru a realiza ca in ascultare gasesti pacea si umilinta.O Mama a lui Dumnezeu, noi stim ca neascultarea raneste profund Inima Ta Imaculata.Asa ca ne rugam ca persoanele neascultatoare sa vada, si sa cunoasca pacea care din aceasta virtute. Fie ca noi sa traim in ascultare, fiind astfel ascultatori fata de tine si de Fiul Tau.O Marie, Doamna Noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine.
Apoi rugati-va aceasta:
O Isuse Milostiv, invata-ne prin viata ta sa traim in ascultare, asemeni tie. Prin rugaciunile celei care te iubeste cel mai mult, Mama Ta Preasfanta, fie ca viata ta sa fie un exemplu de ascultare pentru noi, Daruieste lumii exemple de ascultare pentru ca cei neascultatorii sa vada pacea si sfintirea ce vine odata cu aceasta virtute.Daruieste inimilor noastre ascultarea pentru a trai in ascultare fata de tine.Amin
(Mesajul complet continand informatii despre novena, zilele 4-6 pot fi citite, in engleza, pe twww.movingheartfoundation.com/wd5-m2-feb24.htm.)
In a 7 a zi, doresc sa meditati asupra celor care sunt angajati in miscarea New Age, in ritualuri satanice sau cei a caror invataturi si credinte legate de Fiul Meu, de Mine, si de Biserica, nu sunt adevarate.
Dragi copii, doresc sa va rugati pentru cei care sunt angajati in ocultism, vrajitorie si in miscarea New Age.Ei cred ca vor obtine putere, dar in realitate, puterea lor vine de la demoni.Ei isi pun in pericol sufletele pentru ca nu vor fi in stare sa se smereasca in fata lui Dumnezeu, crezandu-se ei insisi Dumnezei sau asemeni lui Dumnezeu.Dumnezeii falsi exista dragi copilasi, iar ei se concentreaza in special pe cei care incearca sa se apropie de Fiul Meu.Rugati-va pentru aceste suflete sa afle adevarul.Rugati-va pentru ca aceste suflete sa accepte adevarul.Rugati-va pentru ca ei sa inteleaga adevarul si sa il iubeasca pe Fiul Meu.
Rugati-va pentru cei care practica vrajitoria, pana si pentru cei care nu sunt angajati in ritualuri satanice dar care cred ca Wicca e o cale catre perfectiune, cand defapt este calea spre moarte.Wicca nu e un joc.Wicca e compusa din idolii pamantului.Cei care practica Wicca slujesc copacii si plantele crezand ca energia aceasta le daruieste putere.Numai Dumnezeu poate sa va daruiasca puterea adevarata si numai Dumnezeu va poate sfinti.Rugati-va ca ei sa isi abandoneze caile si sa se reintoarca la Dumnezeu
Rugati-va pentru cei angajati in ritualuri satanice care cred ca diavolul este bun si ca le poate darui orice doresc.Rugati-va pentru ca Satan sa isi piarda puterea din jurul lor si ei sa se reintoarca la adevarul lui Dumnezeu.Rostiti aceasta rugaciune:
“O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, vin inaintea ta in toata umilinta si in asemanare cu tine rugandu-te sa intorci sufletele catre Dumnezeu.Readu-i pe cei angajati in practicile New Age, pe cei care practica vrajitoria, si pe cei care poarta minciunile inselatoare despre Isus in inimile lor.Tu esti Mama tuturor pacatosilor, si tu esti Mama cu Inima Cea mai plina de Compasiune si Induratoare.Roaga-l pe Isus sa aiba mila de ei.Cere-I sa ii ajute sa vada adevarul.Fa ca Sfantul Spirit de Foc sa fie lumina care ii calauzeste spre Dumnezeu.O Mama a Indurarii, fa ca Spiritul Sfant sa fie sadit adanc in inimile lor, sa prinda radacini, si sa creasca; astfel incat ei sa invete despre Imparatia lui Dumnezeu, sa constientizeze adevarul si sa il accepte pe Isus.O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine.
Apoi adaugati aceasta rugaciune:
O Isuse al meu, priveste cu bunatate catre Inima Mamei Tale.Priveste indurarea si iubirea pe care ea o are fata de toate sufletele, incluzandu-i pe cei care sunt departe de Dumnezeu.Daruieste-le lor iertarea.Daruieste-le lor pacea.Arata-le lor dragostea si indurarea relevandu-le adevarul.Amin
In a 8 a zi, doresc sa va rugati si sa meditati la pace.Dragi copilasi, lumea nu poate fi salvata fara pace.Inimile voastre au nevoie de pace si voi aveti trebuinta de pacea lui Dumnezeu, acum, pentru a va salva si a va intoarce la El.Trebuie sa va rugati intotdeauna pentru a avea pacea lui Dumnezeu in sufletele voastre si in primul rand in inimile voastre.Apoi, rugati-va ca ceilalti sa fie capabili sa primeasca pacea: familiile voastre, prietenii vostrii, natiunea voastra si intreaga lume.Insa nu puteti sa va rugati pentru pace, sa daruiti pace altora, sau sa fiti in postura de a accepta pacea daca voi insiva nu detineti pacea mai intai.Prin urmare, doresc sa va rugati in primul rand pentru pacea voastra si apoi pentru a altora; doresc sa stiti ca pacea lui Dumnezeu se obtine prin iubire si milostenie.Rugati-va astfel:
“O Marie, Doamna noastra si Mama a Indurarii, eu imi caut refugiul in Inima ta Preainduratoare si Imaculata.Tu esti refugiul a toata linistea si pacea.Noi cautam refugiul in Inima ta cu speranta ca tu ne vei conduce la pacea lui Isus.Dumnezeu este Regele Pacii.Isus este Printul Pacii si tu, Mama mea, esti Regina Pacii si Mama indurarii.Fa ca aceasta pace pe care mi-o daruiesti prin Inima Ta, si prin Isus Cristos in primul rand, sa ma consume si sa imi daruiasca puterea in timpurile de dificultate si suferinta.O, Mama a Indurarii, fa ca Pacea lui Dumnezeu daruita de El prin Inima Sa Preamilostiva, prin Spiritul Sfant si prin Euharistie, sa fie sfintirea si viata mea. O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, cu speranta apelam la tine.
Apoi va trebui sa spuneti aceasta rugaciune
O Isuse al meu, Print al Pacii, tu meriti toata lauda, gloria si onoarea.Iti daruiesc inima mea, atat de plina de furie, frustrari si confuzie in schimbul pacii tale.Ma rog, Domnul meu, ca tu sa imi daruiesti aceasta pace astfel incat eu sa fiu capabil sa o daruiesc familiei mele, vecinilor mei, prietenilor mei, natiunii mele si lumii intregi.O Doamne, daca voiesti, fa-ma un vas al pacii tale.Amin
(Maria spune:)
Fiul meu, Isus, doreste sa iti daruiasca ultima rugaciune a novenei. (Fecioara Maria s-a dat putin in spate.Isus inainteaza din stanga ei.Acum El este in fata mea)
Dragii mei,
In a 9 a zi a novenei doresc sa meditati asupra Inimii Mele Euharistice.Ganditi-va la ofensele care sunt comise, la cei care nu cred si la cei care nu-mi daruiesc niciun pic de atentie.Acestia se preocupa cu diferite lucruri, convorbiri, formand chiar conversatii lungi in Prezenta mea.Lipsa de respect Imi raneste cu adevarat Inima.De aceea va rog, dragii mei, sa va rugati pentru ca insultele si sacrilegiile impotriva Inimii Mele Preasfinte sa fie oprite.
Dar, cer sa fie oprite prin voi.Voi trebuie sa pastrati o atitudine plina de respect in Prezenta Mea din Preasfantul Tabernacol.Rugati-va inaintea mea.Nu purtati conversatii in fata Mea.Desigur, puteti sa va salutati, dar fiti respectuosi.Eu sunt acolo! Fiti respectuosi fata de Cina cea de Taina.Nu judecati preotii, pentru ca doar ei au adevarata putere de a transforma Trupul si Sangele Meu in Preasfanta Euharistie.Ei sunt singurii care au acest dar.Respectati-i.
Primiti-ma in stare de har mergand la Sacramentul Spovezii, iubindu-ma si crezand din toata inima ca eu sunt cu adevarat prezent in Euharistie; Trup, Sange, Suflet si Divinitate.Una dintre cele mai mari insulte impotriva mea este faptul ca oamenii au incetat sa creada.
Credeti si va voi vindeca.Credeti si voi avea grija de voi.
Doriti pacea Mea? Mergeti la Adoratia Euharistica.Eu sunt acolo.Ascultati ceea ce va spun pentru ca sunt cu adevarat prezent, si nu in modul in care voi credeti ca ma vedeti.Lasati-ma sa ma fac inteles.Acum, sunt prezent intr-o aparitie, dar sunt in forma corpului meu glorificata. In Euharistie, este mai mult de atat, dat fiind ca nu sunt o aparitie.Euharistia devine Trupul, Sangele, Sufletul si Divinitatea mea.Cand sunteti prezenti in Adoratia Euharistica acesta este Trupul Meu, Carnea Mea, acela sunt Eu! Cat de minunat si glorios este acest fapt!
Doresc sa va rugati aceasta catre Doamna voastra:
“O Marie, Doamna noastra, Mama a Indurarii, venim inaintea ta pentru ca tu esti cu adevarat Mama a lui Dumenzeu, Mama a Cuvantului Intrupat.El este carne din carnea ta, os din osul tau, inima din inima ta.Oriunde este Isus, tu esti cu el.Condu-ne o Preasfanta Mama, catre Isus Euharisticul care este viata ta.O Mama a Indurarii, ne rugam ca Trupul, Sangele, Sufletul si Divinitatea Sa, care sunt ascunse in Euharistie, sa devina viata noastra.O Marie, Doamna noastra, Mama Indurarii, cu speranta apelam la tine.”
Apoi rugati-va catre mine spunandu-mi:
“O Isuse al meu, din adancurile inimiii mele iti cer iertare pentru toate insultele si sacrilegiile comise impotriva Preasfintei Tale Inimii Euharistice.Iti daruiesc dragostea mea.Iti daruiesc sufletul meu si pe mine insumi ca suflet ispasitor pentru a dobandi oamenilor harul de a constientiza ca tu esti cu adevarat prezent in Euharistie.Eu cred si iti ofer toate rugaciunile si penitentele pentru convertirea lor, si pentru capacitatea de a realiza ca tu esti cu adevarat real.Amin.
Novena 2 (la intentiile noastre)
A 2 a novena este la intentiile si pentru nevoile voastre.Faceti o novena de 9 zile de Rozarul Maicii Milostivirii ( http://mariaemijlocitoareatuturorharurilor.blogspot.ro/2016/11/rozariul-maicii-milostivirii.html?m=1) spunand rozarul odata pe zi pe perioada a 9  zile consecutive.Rostiti dupa rozar aceasta rugaciune:
“O Marie, Doamna noastra, Mama Indurarii, tu esti Mama lui Dumnezeu, Tu esti Mama care mijloceste in numele intregii umanitati pentru indurare si har.Noi te rugam sa ne asculti rugaciunile noastre.Incredintam Inimii tale Imaculate aceasta cerere (….) .Ne rugam ca tu sa i-o daruiesti Fiului tau cu binecuvantarea indurarii tale materne ca astfel el s-o indeplineasca.O Marie, Doamna noastra, cu speranta apelam la tine.”
Novena 911
A 3 a novena de rozar va fi mai diferita.Va voi introduce ceva mult mai diferit, o linie de viata daca vreti.In cazurile voastre de urgenta, timpuri rele, circumstante extreme, cand sunteti in pericol sau atacati de Satan, oricand este o urgenta, aceasta novena ar trebui sa fie apelul vostru urgent, ca si un 911
In timpuri extreme, trebuie sa va rugati de 9 ori succesiv, acest rozar al “Maicii Milostivirii” (http://mariaemijlocitoareatuturorharurilor.blogspot.ro/2016/11/rozariul-maicii-milostivirii.html?m=1) (de asemenea veti spune si cererea) de 9 ori, unul dupa altul, si eu promit ca va voi ajuta in acel moment.Cateodata ajutorul va veni in mijlocul recitarii rozariului, cateodata la sfarsit dar eu voi fi acolo, pentru a va ajuta in orice circumstanta extrema, in problemele voastre; cand va rugati acest rozariu de 9 ori succesiv.De asemenea doresc sa spuneti aceasta rugaciune la sfarsitul celor 9 rozarii.De 9 ori, facand Semnul Crucii de fiecare data:
“O Mama a Indurarii, ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.
O Mama a Indurarii, ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.
O Mama a Indurarii, ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.O Mama a Indurarii ajuta-ma.
Novena 4
Aceasta novena este extrem de importanta si placuta mie de asemenea.Este o novena speciala.Cand aveti timpul si inima voastra este ingreunata enorm datorita unei cereri care poate nu a primit raspuns de la Dumnezeu, si, ati incercat deja celelalte novene; odata pe zi, doresc sa va rugati din toata inima, de 9 ori unul dupa altul, rozariul Maicii Milostivirii timp de 9 zile.Trebuie sa va rugati, repet, 9 Rozarii ale Maicii Milostiviri succesiv timp de 9 zile consecutive si promit ca voi mijloci pentru voi.Doresc de asemenea sa va spuneti aceasta rugaciune de fiecare data cand terminati cate un rozariu din aceasta novena:
O Mama a Indurarii, tu ai promis ca ne vei ajuta in timpurile de nevoi.Tu ai promis ca orice vom cauta prin indurarea ta, vom obtine.Ai promis ca Inima Ta Imaculata si Milostiva va fi refugiul celor care te cauta pe tine.O Mama a Indurarii, du te rog cererile mele lui Isus, binecuvanteaza-le cu dragostea si indurarea ta, daruieste-le un sarut de har si apoi prezinta-i-le lui Isus.Mijloceste cu titlul de Mama a Indurarii, cea care esti cu adevarat; Mama a Indurarii pentru intreaga omenire si nevoile noastre.O Mama a Indurarii, nimic nu este imposibil pentru cei  care isi pun speranta in tine.Amin