joi, 21 septembrie 2017

Devotiunea catre Inima Intristata a lui Isus

Promisiuni: 1 "Cei care sunt devotati Inimii Mele Intristate vor primi curajul de a sta drepti pentru Adevar, indiferent de opozitie.
                    2. Cei devotati Inimii Mele Intristate, daca sunt persecutati de abuzul de autoritate, vor primi harul perseverentei in dreptate
                    3. Cei devotati Inimii Mele Intristate vor primi favoruri deosebite prin mijlocirea Inimii Imaculate a Mamei Mele, pentru ca Ea este cea mai recunoscatoare celor care cauta sa-l consoleze pe Fiul Ei. (Isus 01.08.2013)


Rugaciune catre Inima Intristata a lui Isus:

Inima Intristata a lui Isus, ajuta fiecare suflet sa recunoasca nevoia de a lucra pentru salvarea sa, in fiecare moment prezent.Arata fiecarui suflet caile prin care se separa de Tine, si cum acesta iti mahneste Inima. Adu fiecare suflet in Lumina Adevarului, unde el nu va mai putea sa-ti mahneasca Inima Ta Intristata. (Fecioara Maria  17.07.2013)

Consacrare catre Inima Intristata a lui Isus:

"Dragul meu Isus, doresc din toata inima sa-ti alin Inima Ta Intristata.Tu vezi sufletele care aluneca spre pierzare in fiecare moment prezent datorita compromisului Adevarului si a abuzului de autoritate.Accepta crucile mele mari si mici pe care le port zi de zi, ca ispasire pentru spinii si rana Inimii Tale intristate. Indreapta te rog  constiintele astfel incat ei sa traiasca in Adevar si sa practice cu dreptate orice fel de pozitie de autoritate. Amin" ( Isus 26.07.2013)

Rugaciune ce trebuie spusa de-a lungul zilei catre Inima Indurerata a lui Isus:

"Inima intristata a lui Isus, miluieste-ma pe mine" (Isus 01.08.2013)

Rugaciunea Inimii Indurerate pentru mijlocire:

"Inima Imaculata a Mariei, priveste la devotiunea Mea catre Inima Intristata a Fiului Tau, si implineste-mi aceasta rugaminte ... " (Fecioara Maria 04.08.2013)

Rugaciune de Implorare catre Inima Indurerata a lui Isus:

"Inima Intristata a lui Isus, vino in ajutorul meu." (Fecioara Maria 04.11.2013)

Rugaciune pentru ca Liderii Natiunilor sa traiasca in Adevar:

"Inima Preainstristata a lui Isus, fie-ti mila de liderii tuturor natiunilor.Ajuta-i sa traiasca in adevar si sa nu abuzeze de autoritatea lor. Inspira-i sa guverneze spre bunastarea poporului lor.Nu permite ca razboiul care este in inimi sa se reverse in lume. Accepta rugaciunile si sacrificiile mele pentru Victoria Pacii in toate inimile.Amin" (Fecioara Maria 09.09.2013)

ROZARIUL CĂTRE INIMA ÎNTRISTATĂ A LUI ISUS:

Dragi copii, pacatele sunt  cele care ranesc Inima Fiului Meu - compromisul adevărului si abuzul de autoritate - care extind într-un mod rapid abisul dintre Rai si Pămant. Vă rog să vă rugați pe orice fel de rozar: 1 Tatăl nostru si 3 Bucură-te Marie pentru urmatoarele intenții:

1.Ca umanitatea sa descopere diferenta dintre bine si rau

1 Tatal nostru 3 Bucura-te Marie...

2. Ca Adevarurile de credinta care sunt dogma sa nu fie compromise pentru a multumii oamenii, ci sustinute

1 Tatal nostru 3 Bucura-te Marie

3 Ca toti liderii, seculari sau religiosi sa recunoasca pacatul drept pacat, si sub nicio forma sa nu acorde sprijin prin supunerea sau adapostirea grupurilor de "interes special"

1 Tatal nostru 3 Bucura-te Marie

4. Ca niciun lider sa nu rapeasca libertatea religiei.

1 Tatal nostru 3 Bucura-te Marie

5. Ca toti liderii, religiosi si seculari, sa conduca ca niste pastori buni, spre bunastarea turmei lor, nu cu privirea indreptata spre orice fel de autocastig, putere sau autoritate dezordonata.

1 Tatal nostru 3 Bucura-te Marie

Sa ne rugam:

Draga Isuse, te rog accepta aceste rugaciuni ca ispasire pentru durerile Inimii Tale Preainstristate.Prin acest Rozariu, te rog diminueaza Pedeapsa Ta.Amin" (Fecioara Maria 3 Februarie 2014)

sursa: http://www.holylove.org/files/med_1377620198.pdf