luni, 2 ianuarie 2017

Rugaciuni de consolare la Isus in Agonie si de Adoratie la Preascumpul Sau Sange


Promisiunile pentru cei care se roaga aceste rugaciuni de adoratie si consolare catre Domnul nostru Isus Cristos

Sursa: http://www.preciousbloodinternational.com/prayers_08.html

Găsiți acum gratuit, în format pdf., devoțiunea Prețiosului Sânge completă pe site-ul: https://www.mariareginaingerilor.ro

1.Copiii mei, promit sa protejez pe oricine ma va consola si adora, cu daruire prin aceste rugaciuni, impotriva atacurilor celui rau.Cel care se va ruga nu va muri de moarte neasteptata si nu va muri ars de foc.

2.Copiii mei, promit sa protejez pe oricine ma consoleaza si adora cu daruire impotriva atacurilor spiritelor malefice.

3.Orice soldat care se roaga aceste rugaciuni inainte de a intra pe campul de lupta, nu va fi infrant.Niciun glont nu il va afecta in vreun fel.

4.Daca aceste rugaciuni sunt spuse de catre o femeie in durerile nasterii, ea va avea dureri mai mici, si orice femeie care se va ruga devotat aceste rugaciuni va naste in siguranta.

5.Puneti aceste rugaciuni pe capul oricarui copil chinuit de spirite malefice; Heruvimul meu il va proteja.

6.Promit sa protejez orice familie de efectele tunetelor si fulgerelor, si orice casa in care este rostita aceasta rugaciune va fi protejata impotriva furtunilor.

7.Daca aceste rugaciuni sunt rostite pentru muribunzi inaintea mortii lor, Eu promit ca sufletul lor nu va fi pierdut.

8.Orice pacatos care ma consoleaza si ma adora prin aceste rugaciuni va obtine convertirea.

9.Promit sa-i protejez cu Pretiosul Meu Sange si sa ii ascund in Sfintele mele Rani pe toti care ma consoleaza si ma adora.Otrava nu va avea niciun efect asupra lor.Eu le voi proteja cele 5 simturi ale lor.

10.Promit sa botez copiii avortati care sunt omorati zilnic in lume, si sa pun o profunda cainta in inimile parintilor lor prin puterea Sangelui Meu Pretios.

11.Toti cei care cu devotament Ma consoleaza si adora prin aceste rugaciuni  pana la moarte, se vor alatura armatelor ceresti.Lor le-o voi darui pe Steaua Diminetii.


23 Iunie 1997 catre vizionarul Nwoye Barnaba


Rugaciuni de consolare catre Isus in Agonie


Rugaciunea 1:

Vesnice Parinte  cand venise timpul sa-l trimiti pe Unicul Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos,  lumea aceasta cu pentru ne salva si a aduce Noul Paradis pe pamant prin Preascumpul Sau Sange; din dragoste ai spus "Pe cine voi trimite? Cine va merge sa rascumpare poporul Meu?"
Curtea cereasca a fost tacuta pana cand Fiul Tau a raspuns "Iata-ma, trimite-ma Tata!".
Onoare si adoratie tie,  Iubire Divina!
Laudat si adorat sa fie Numele Tau, iubite Isuse Cristoase.Primeste aceasta consolare, O Isuse de pe Calvar.Rasplata pe care ai primit-o de la poporul tau pentru binefacerea Ta a fost pacatul.Ei au pacatuit si au blasfemiat zi si noapte impotriva Numelui Tau Sfant.S-au luptat impotriva Ta si nu au ascultat Poruncile Tale.Tata, fii mangaiat prin vocile corurilor tale ceresti.Fie ca vocea Stapanirilor Tale sa te consoleze.Amin

Tatal nostru, Bucura-te Marie, Marire Tatalui

O Isuse in Agonie, rabda Doamne
O  Isuse in Agonie,  te iubim Doamne
O Inima in Agonie a lui Isus, vie imparatia ta!

Imn:
Fii consolat Isuse Cristoase, Domnul nostru.Ne rugam ca Sangele Tau Preascump, varsat pentru fiecare dintre noi, sa nu fie varsat in van.

Rugaciunea 2:

Vesnice Parinte, Tu ai pregatit un Sfant Tabernacol, pantecele Preasfintei Fecioare Maria, pentru Unicul Tau Fiu nascut, Isus Cristos.Binecuvantat sa fie pantecele care l-a purtat pe Singurul Fiul al lui Dumnezeu!
Tata, Fiul Tau a fost nascut intr-o iesle in Betleem,  pentru ca nu a existat vreo camera in Han pentru El si parintii Sai.Era vorba ca lumea va cauta Imparatia cerurilor mai degraba decat averea trecatoare din aceasta lume!
Tata, acest lucru ne-a aratat ca Propriul Tau Popor nu a fost pregatit sa-i ureze Bun venit Regelui, Mantuitorului si Creatorului Sau.
Nu a existat nicio camera pentru Regele cerului si al pamantului in propriul sau tinut.
O Domnul nostru, tu ai venit la poporul tau si ei nu te-au recunoscut.Ca si Rege, tu ai venit in Tara ta si ei nu te-au cunoscut.Cand au auzit de tine, ti-au planuit moartea.Cu acest plan al lor, au omorat numerosi copii.Un planset si un tanguit amarnic si-au facut ecou in Tara ta ca  Bun venit pentru Marele Rege .Femeile au refuzat sa fie mangaiate deoarece copiii lor erau morti.
Isuse, Tu ai purtat toate acestea pentru dragostea ce o ai pentru Poporul tau.Insa acestia au continuat sa pacatuiasca si sa infaptuiasca tot felul de rele impotriva Ta si a Tatalui Tau Ceresc.Ca si Rege, ei te-au privit ca si Inamicul lor.Ca si mantuitor, Tu ai fost vazut ca un Pradator pentru Poporul Tau, pe care l-ai salvat.Cine oare, in amintirea Indurarii si Bunatatii Tale catre Poporul Tau, Te va consola indeajuns? Primeste consolarea.Fii mangaiat, o iubite Isuse Cristoase! Fie ca vocea corurile Tale de ingeri si arhangheli sa te laude si sa te consoleze.Amin

Tatal nostru... Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

O Isuse in Agonie, rabda Doamne
O  Isuse in Agonie,  te iubim Doamne
O Inima in Agonie a lui Isus, vie imparatia ta!

Imn: Calmeaza lovitura maniei Tale Doamne, ne pare rau, cu totii am pacatuit, nu vom mai pacatui vreodata!

Rugaciunea 3:

O iubite Isuse Cristoase, Tu, Cel care ai venit in lume pentru a rascumpara Poporul tau din pacat.O, Pastorule care ai fost tratat ingrozitor si plin de dispret de catre turma Ta.Tu ai venit si ai vazut poporul Tau pangarind Sfantul Templu al Tatalui Tau.In furia ta, i-ai alungat din Sfantul Templu.Dar astazi, omenirea a devenit si mai carnala prin indiferenta fata de Prezenta Ta in Sfantul Tabernacol.
Te consolam pentru pacatele omenirii comise impotriva Ta Isuse din Preasfantul Tabernacol; pentru raceala si neglijenta care o arata in prezenta Ta; pentru cei care te primesc pe Tine in Sfanta Impartasanie nedemni, si pentru toate actele lipsite de respect pe care le comite omenirea impotriva Ta.Iarta-ne! Iertare o iubite Isuse Cristoase!
Chiar daca omenirea te rastigneste, din nou si din nou, in Marea Ta Indurare, suporta toate aceste insulte de la iubitele Tale creaturi.O milostive Isuse Cristoase,  te rugam accepta consolarea noastra, si ai mila de Poporul Tau.Fie ca vocea Virtutilor Tale ceresti sa te consoleze.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

O Isuse in Agonie, rabda Doamne

O  Isuse in Agonie,  te iubim Doamne

O Inima in Agonie a lui Isus, vie imparatia ta!

Imn: O Inima in Agonie a lui Isus Cristos, Tu ai suferit si platit pentru viata noastra, fie ca Voia Ta sa fie pe pamant.

Rugaciunea 4:

O milostive si iubite Isuse Cristoase, Tu ai suferit cu amaraciune si teama in Gradina Ghetsimani.Tu ai zis "Sufletul meu este intristat, pana la moarte". Noi consolam Sfanta Ta Inima care suporta atat de multa durere.Tu ai suferit biciuirea in curtea lui Pilat si Incoronarea cu Spini pentru ca noi sa fim reconciliati cu Dumnezeu.Cu toate acestea, multe suflete inocente sunt avortate zilnic iar plansetul lor raneste Inima Ta Preasfanta.Ne rugam ca tu sa ierti omenirea de toate greselile sale.Fie ca vocea Cerestilor Heruvimi si Serafimi sa te consoleze iar tonul evanghelizarii din aceasta lume sa te mangaie.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

O Isuse in Agonie, rabda Doamne

O Isuse in Agonie,  te iubim Doamne

O Inima in Agonie a lui Isus, vie imparatia ta!

Imn: Isuse din Preasfanta Euharistie, ne pare rau pentru toate pacatele comise impotriva Ta pe intregul pamant!

Rugaciunea 5:

O bune si milostive Isuse Cristoase, care te-ai oferit ca si miel sacrificat pentru salvarea omenirii, te consolam.In umilinta tu te-ai predat soldatilor care te-au tarat ca pe un criminal, lipsiti de mila pana la maxim, o Dumnezeule Bun, ca sa fii judecat de catre om.Te consolam o Isuse Cristoase In agonie, pentru toate insultele pe care le-ai primit in toate instantele din lume.Te consolam pentru toate crudele torturi pe care le-ai suferit din partea poporului Tau.Fie ca Tu sa fii adorat pentru totdeauna.Amin

P: Adoratie  ranilor din Sfantul Tau Trup
R: Primeste consolarea, O Preasfanta inima care suporti toate aceste dureri

P: Adoratie Sfantului Cap care suporta coroana rusinoasa de spini
R: Te consolam, o Preasfanta Inima care suporta toate aceste dureri

P: Adoratie Celor 2 Inimi de Iubire care s-au intalnit pe drumul Calvarului.
R: Primiti consolarea, O Inimi a Mamei si a Fiului.Primiti consolarea pentru tot chinul si mahnirea pe care le-ati suferit pe drumul Calvarului.

P:Adoratie catre Preasfantul Sange varsat pe strazile din Ierusalim.
R: Primeste consolarea Doamne, pentru Sangele tau servit ca ispasire.Pe Calvar Creatorul Cerului si al pamantului  a stat dezbracat in fata intregii omeniri.

P: Adoratie Tie, Isuse Cristoase in Agonie, care suporti rusinea pentru iertarea pacatelor lumii.
R: Glorie, onoare si adoratie Tie care in umilinta ai acceptat Crucea salvarii mele.
Cand erai pe Cruce, soldatii ti-au intins  trupul si ti-au batut in cuie mainile si picioarele.Onoare si adoratie Sfintelor Rani si Sangelui Tau Preasfant amestecat.Ne rugam tie, suporta toate aceste mari dureri si patimi care le-ai suferit pe cruce.

P: Adoratie Sfintei Tale morti, Miel Imaculat al lui Dumnezeu
R: Domneste pentru totdeauna  Preascump Sange si Apa din Preasfanta  Inima a lui Isus.

O Isuse Cristoase in Agonie, vie imparatia Ta! Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

O Isuse in Agonie, rabda Doamne

O Isuse in Agonie,  te iubim Doamne

O Inima in Agonie a lui Isus, vie imparatia ta!

Imn: O Isuse rastignit pe Cruce,  Picaturile  Sangelui tau sunt toate numarate pentru
Ca noi sa meditam.

O Isuse Cristoase in agonie, Singurul Fiul al lui Dumnezeu, Mantuitorul si Creatorul lumii, iarta si ai mila de lumea intreaga.
O Inima in agonie a Domnului nostru Isus Cristos, primeste consolarea.Amin ( spuneti de 3 ori).


Rugaciuni de adoratie la Preascumpul Sange


Rugaciune introductiva:

O Dumnezeule, Tata Atotputernic,  marimea Iubirii Tale pentru noi este reflectata in totalitate prin Darul in care l-ai oferit pe Unicul Tau Fiu Nascut, umanitatii.El nu este numai egal cu Tine ci si una cu Tine.Noi iti suntem indatorati si putem vedea aceasta clar.Evident, nu putem sa te platim in aceeasi masura insa, noi iti cerem harul Tau, demonstrand in acelas timp bunavointa de a te iubi prin aceasta adoratie.Iti apreciem bunavointa, si solicitam continua ta bunatate plina de iubire.Astfel, te rugam sa ne ajuti in
folosirea gesturilor mai satisfacatoare  de dragoste si recunostinta, printr-o schimbare a vietii noastre in mai bine.Fie ca Sfantul Arhanghel Mihail cu ostirea ingerilor si sfintilor tai, sa se alature noua, si sa ne conduca mai aproape de Tine prin aceasta adoratie.Noi spunem aceasta rugaciune prin Isus Cristos.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Maria...Marire Tatalui

Imn:
Adoratie Preatiosului Sange al lui Isus
Adoratie Pretiosului Sange a lui Isus
Cristos

Te adoram Pretios Sange a  lui Isus
Te adoram Pretios Sange a lui Isus Cristos

Adoratie Pretiosului Sange al lui Isus
Adoratie Pretiosului Sange a lui Isus
Cristos

Rugaciunea 1:

O iubite Isuse Cristoase, a carui Indurare este infinita, noi adoram Inima ta Agonizanta care suporta mari dureri si suferinte pentru salvarea omului.O Miel Divin al lui Dumnezeu, Fiul Tatalui Ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, al lui Dumnezeu si al Omului.Tu care ai suferit amar pentru dragostea omenirii; Tu care in mare frica si chin ai transpirat sange in Gradina Ghetsimani; noi adoram Preascumpul Tau Sange si Suferinta din Inima ta Agonizanta.Te imploram pentru Sfanta Biserica, pentru Papa, Cardinali, Episcopi, cler si non-cler, toti cei care sunt sub umbra Preascumpului Tau Sange.Te imploram pentru Protectie, pace si dragoste, astfel incat prin mijlocirea Sfantului Arhanghel Mihail si a tuturor Arhanghelilor din cer, noi sa putem infrange Dragonul Rosu.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Maria...Marire Tatalui

Imn:
Isuse din Preasfanta Euharistie,
Fie ca timpul sa vina , cel pentru care te-ai rugat tu, cand noi vom putea fi una cu tine.

(Daca este posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preasfantul Sange  care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin

L: O Preascump Sange al lui Isus Cristos
R: Adoratia si lauda sa fie pentru totdeauna a Ta.Amin.

Rugaciunea 2:

O iubite Isuse Cristoase, a carui Indurare este infinita, noi adoram Agonizanta Ta Inima care suporta toate aceste dureri si suferinte pentru salvarea omului; O Bland Miel a lui Dumnezeu, Fiul Tatalui Ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, Al lui Dumnezeu si al Omului.Tu ai Permis Sfantul Tau Trup sa fie legat si biciuit in curtea lui Pilat pentu a ne elibera de pacat si a darui salvare omenirii.Noi adoram Preascumpul Tau Sange din nenumaratele Rani ale Sfantului Tau Trup.Ne rugam pentru convertirea pacatosiilor care nu se caiesc de pacatele lor din intreaga lume.Permite ca un strop din Sangele Tau sa cada pe inimile lor, astfel incat prin mijlocirea Heruvimilor, Serafimilor si a tuturor ingerilor din cer, toti oamenii sa se intoarca la tine.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui..

Imn:
Agonizanta Inima a lui Isus, te adoram si te laudam; fie ca toata onoarea sa fie a ta

(Daca e posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preascumpul Sange care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de Soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin

P:O Preascump Sange a lui Isus
R: Adoratia si lauda sa fie a ta in veci!Amin

Rugaciunea 3:

O iubite Isuse Cristoase, a carui indurare este infinita, noi adoram Agonizanta Ta Inima care suporta mari dureri si suferinte pentru salvarea omului. O Cel mai Bland Miel al lui Dumnezeu, Fiul Tatalui ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, al lui Dumnezeu si al Omului; Sfantul Tau Cap a fost incoronat cu spini.Templul Intelepciunii Dumnezeiesti a fost batut de indiferentii pacatosi cu vergele de fier in loc sa aduca  pace lumii si sa instaureze Noua Gradina a Edenului.Noi adoram Preasfantul Sange care se scurge incet din Preasfantul Tau Cap.Te imploram pentru eliberarea sufletelor din Purgator si pentru protectia muribunzilor.Toarna Pretiosul Tau Sange astfel incat toti dusmanii tai sa se risipeasca prin mijlocirea Tronurilor, Puterilor si tuturor ostirilor ceresti.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

Imn: Isuse din Preasfanta Euharistie, noi te adoram, laudam numele Tau, si ne incredem in tine, astfel incat tu sa ne daruiesti pacea.

(Daca e posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preascumpul Sange care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de Soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin

P:O Preascump Sange a lui Isus
R: Adoratia si lauda sa fie a ta in veci!Amin

Rugaciunea 4:

O iubite Isuse Cristoase a carui Indurare este infinita, noi adoram Inima ta Agonizanta care suporta mari dureri si suferinte pentru salvarea omului; Miel Imaculat al lui Dumnezeu, Fiu al Tatalui ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, al lui Dumnezeu si al Omului.In umilinta tu ai primit Crucea Mantuirii si ti-ai croit drumul pe Calvar.Astfel, tu ti-ai imprastiat Pretiosul Sange pe strazile din Ierusalim.Noi adoram Sangele Tau Imprastiat!
Te imploram pentru eliberarea celor in captivitate si reintoarcerea celor care nu sunt catolici intr-una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica, fondata de tine.Imprastie Preasfantul Tau Sange prin mijlocirea cerestilor Tale Stapaniri, si a tuturor ingerilor, incat cei captivi sa fie eliberati iar oile pierdute sa se intoarca intr-o singura turma.Amin

Tatal nostru...Bucura-te...Marire Tatalui

Imn: O inima Agonizanta a lui Isus, Lauda si onoarea sa fie a Ta; te rugam fa ca toate inimile sa se intoarca la tine

(Daca e posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preascumpul Sange care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de Soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin
P:O Preascump Sange a lui Isus
R: Adoratia si lauda sa fie a ta in veci!Amin

Rugaciunea 5:

O iubite Isuse Cristoase, a carui indurare este infinita, noi adoram Inima ta Agonizanta care suporta mari dureri si suferinte pentru salvarea omului;  Miel Milostiv al lui Dumnezeu, Fiul Tatalui ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, al lui Dumnezeu si al Omului; In umilinta tu ai acceptat Crucea Salvarii Lumii.Umil ti-ai intins trupul pe cruce, unde propriul tau popor te-a tintuit si te-a batut in cuie.Noi adoram Preascumpul Sange care se scurge din mainile si picioarele tale rastignite.Noi Te imploram pentru protectia sfintilor in viata din intreaga lume, impotriva actiunilor anticristului.Revarsa Sangele Tau Preascump peste ei astfel incat prin mijlocirea Virtutilor si a tuturor ingerilor, lupta si zbuciumul lor sa fie incheiat in Rai.Amin

Tatal nostru...Bucura-te...Marire Tatalui...

Imn: Permite-ne sa cantam cu tine Mama Fecioara si sa-l iubim impreuna cu Tine pe Domnul Nostru, Isus Cristos, Cel care a murit pentru noi.

(Daca e posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preascumpul Sange care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de Soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin

P:O Preascump Sange a lui Isus
R: Adoratia si lauda sa fie a ta in veci!Amin

Rugaciunea 6:

O iubite Isuse Cristoase, a carui Indurare este infinita, noi adoram Inima Ta Agonizanta care suporta mari dureri si suferinte pentru salvarea omului; Miel Sacrificat, Fiul Tatalui Ceresc si Fiu al Fecioarei Maria, al lui Dumnezeu si Al Omului.Oamenii rai din lume ti-au strapuns Sfanta Ta Inima. Sangele si Apa s-au amestecat si au curs spaland si salvand lumea din pacat.Te adoram o Preascump Sange si Apa.Te imploram Isuse sa salvezi viata fiecarui copil inocent nenascut, si sa botezi copiii avortati cu apa din Preasfanta Ta Inima; In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Spirit.Fie ca ei, prin mijlocirea Principatelor ceresti si a tuturor ingerilor, sa ajunga in casa noastra vesnica.Amin

Tatal nostru...Bucura-te Marie...Marire Tatalui...

Imn: Agonizanta Inima a lui Isus, Te adoram, iti multumim si te vom lauda pe veci.

(Daca e posibil atingeti pamantul cu fruntea sau ingenunchiati)

Fie ca Preascumpul Sange care curge din Preasfantul Cap al Domnului nostru Isus Cristos, Templul Intelepciunii Dumnezeiesti, Tabernacolul Stiintei Dumnezeiesti, Raza de Soare a cerului si a pamantului, sa ne acopere acum si intotdeauna.Amin
P:O Preascump Sange a lui Isus
R: Adoratia si lauda sa fie a ta in veci!Amin

Rugaciunea 7:

O iubite Isuse Cristoase, a carui indurare este infinita, cum ne putem exprima iubirea fata de Tine? Tu ai facut Preascumpul Tau Sange bautura ingerilor din cer.Te laudam, O Preascump Sange! Te veneram, O Preascump Sange! Te adoram O Preascump Sange! Toate creaturile sa adore Preascumpul Sange! Amin

Tatal nostru...Bucura-te Maria...Marire Tatalui...

Imn: Glorie si multumire  Tatalui, Onoare si Lauda Fiului Sau Cristos, si Spiritului Sfant!

L: Adoratie Tie, O Preascump Sange a lui Isus Cristos
R: Sangele Salvarii

L: Adoratie Tie, o Preascump Sange a lui Isus Cristos,
R: Legamantul vesnic

L:Adoratie Tie, O Preascump Sange a lui Isus Cristos
R: Arma cereasca

L: Adoratie Tie, O Preascump Sange a lui Isus Cristos
R: Speranta copiiilor inocenti

L: Adoratie Tie, O Preascump Sange a lui Isus Cristis
R: Consolarea Tatalui ceresc.Amin

Imn:
Isuse din Preasfanta Euharistie, pentru pentru rabdarea si suferinta Ta, iti multumim, si ne rugam pentru harul de a ne indrepta!

Isuse din Preasfanta Euharistie, fie ca noi sa nu mai pacatuim pentru a-ti produce bucurie.Daruieste-ne  noua pacea in aceasta viata.

Isuse din Preasfanta Euharistie, Intr-adevar, in Numele Tau, Tu esti Sfant. Permite ca aceasta lume sa fie a ta.

Isuse din Preasfanta Euharistie, avem nevoie de iertare pentru ca am pacatuit.Te rugam sa ne ierti pacatele, o Doamne!
In timp ce tu atarnai pe Cruce, Dumnezeul Meu, Dragonul Rosu se mandrea ca va domni pentru totdeauna pe pamant.
Putin stia el, caci Imparatia Ta e vesnica; Dragonul Rosu sa-si planga rusinea.
Fie ca Imparatia ta sa domneasca pe intregul pamant, precum in cer  inainte dreptilor si fara dreptate pentru cei care nu te cunosc.

Sa-i daruim cu totii consolare lui Isus acum astfel incat sa fim,  indestulati de bucurie, lucrarea mainilor sale in lume.Amin