joi, 18 februarie 2021

Mesajul Tatălui Ceresc din data de 18.02.2021 (holy love ministry)

https://www.mariareginaingerilor.ro/mesajul-tatalui-ceresc-din-data-de-18022021-%28holy-love-ministry%29

https://www.mariareginaingerilor.ro - pentru descărcarea mai multor cărți în format pdf. de rugăciune

Sursa: https://www.holylove.org/messages/#latest-message

Pentru încă o dată, Eu (Maureen) văd o Flacără Măreață, pe care am ajuns să o cunosc ca Inima Tatălui Ceresc. El spune:
"În timp ce călătorim împreună pe acest drum de penitență, să păstrăm în unirea inimilor noastre câțiva parametrii cu privire la sacrificii. Câteodată cea mai bună cale de a face un sacrificiu este doar să acceptați cu iubire ceea ce vi se oferă în ziua respectivă. Niciun sacrificiu nu este vrednic dacă nu aveți iubire în inimă. Prea mult accent se pune pe renunțarea lucrurilor de care se bucură sufletul și prea puțin pe efortul pozitiv de a face acte de caritate precum ajutorarea celor în nevoie, mai multă rugăciune - chiar și citirea lucrărilor spirituale. Iubirea cu care este oferit orice sacrificiu este mult mai importantă în a-l face vrednic decât sacrificiul însuși".
"Abnegarea de sine nu ar trebui să se facă în detrimentul bunăstării fizice. Aveți respect față de templul pe care l-am creat (trupul). Alegeți sacrificii care mă mulțumesc mai mult precum iubirea dușmanilor și practicați iertarea. Putem să parcurgem această călătorie împreună doar atâta timp cât Iubirea Sfântă pătrunde în inimile voastre. Aceasta trebuie să fie baza fermă a fiecărui sacrificiu."
Citiți 1 Corinteni 13:4-7,13+: „Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se umflă. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul [primit]. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură... Iar acum rămân acestea trei: credinţa, speranţa şi iubirea. Dar cea mai mare dintre toate acestea este iubirea.”