vineri, 29 septembrie 2017

Devotiunea catre Sfintii Arhangheli- Mihail, Gabriel si Rafael

Astazi 29 septembrie ii praznuim pe Sfintii Ingeri ai lui Dumnezeu, si in mod special pe Sfintii Arhangheli Mihail, Gabriel si Rafael.Prin urmare, trebuie sa ne dedicam aceasta zi ocrotirii lor.Mai jos avem o intreaga devotiune catre acestia, pe care ar fi bine sa o facem pe cat posibil astazi in cat mai mare masura, si sa o mentinem, dupa masura timpului, pe tot parcursul vietii noastre.Sfintii Ingeri sunt mereu langa noi pentru a ne asista si ocroti, insa ei respecta liberul nostru arbitru, si nu pot interveni, desi doresc acest lucru, decat daca ii rugam noi.Deci, sa apelam cu incredere la ei prin urmatoarele rugaciuni si rozarii:

ROZARIUL SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL

 

Pe care Sf. Arhanghel l-a dat Caterinei, pe Mont Saint Michel la data de 18 august 2004.


Pe Cruce: Crezul, urmat de Tatăl nostru şi 3 Bucură-te Marie.
Pe boabele mari: Sfinte Arhanghel Mihail, conducătorul oştirilor cereşti, Tu care eşti ales să învingi forțele răului, Tu, în faţa căruia orice duşman se dă îndărăt, vino în ajutorul nostru, ocroteşte-ne, ţine departe de noi tot ce ne-ar putea împiedica în calea credinţei şi a sfinţeniei noastre. Străpunge cu sabia ta pe cel care vrea să ne îndepărteze de Maica noastră, Preasfânta Fecioară Maria şi du-ne întotdeauna mai aproape de Tatăl Ceresc, unde odată vom trăi ca moştenitori ai Raiului. Amin.


Pe boabele mici (de 10 ori): Sfinte Arhanghel Mihail, conducătorul oştirilor cereşti, ocroteşte-ne, apără-ne, vino în ajutorul nostru!


Rugăciune de încheiere: Sfinte Arhanghel Mihail, prin milostivirea lui Dumnezeu, vrem să strigăm împreună cu tine: Cine este ca Dumnezeu! Ajută-ne să alegem întotdeauna binele şi să îndepărtăm întotdeauna de la noi tot ce este rău, tot ce ar putea răni Inima lui Dumnezeu. Ajută-ne să fim demni de botezul nostru, iar atunci când va veni vremea, fiind lângă Tatăl, să ne putem ruga pentru sufletele care s-au îndepărtat de Împărăţia lui Dumnezeu. Sfinte Arhanghel Mihail, ne încredem în tine şi credem în puterea ta nemărginită pe care ţi-a dat-o Tatăl pentru mântuirea sufletelor şi învingerea forţele răului. Amin.


Îţi mulţumesc, Sfinte Arhanghel Mihail !


"Acest rozar va fi pentru voi o armă de temut, pentru că puteţi fi siguri că atunci când vă rugaţi aşa, voi fi lângă voi şi lângă cei pentru care vă rugaţi."
Această rugăciune are o mare putere de exorcizare și a fost primită de la Sfântul Arhanghel Mihail pentru întreaga lume.


Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile îmtunericului în România, în Polonia și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obtinuțe prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preafântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngerii, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România, Polonia și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică,toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești  această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi.

Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă.  Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnzeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu.

"Fiecare rugăciune trimite în iad 50.000 de demoni. Este un har uriaș, așadar rugați-vă cât mai des! Acesta este un mare dar de la Dumnezeu dat cu ocazia sărbătorii mele. Prin această rugăciune puteți obține foarte multe eliberări pentru țara voastră. Puterile întunericului tremură în fața acestei rugăciuni pentru că vor trebui să dispară pentru totdeauna."

Sf. Arhanghel Mihail, 29 septembrie 2011

Notă: Întrucât Polonia a fost țara care a primit acest mare har de la Sf. Arhanghel Mihail, răspândind în întreaga lume această rugăciune, drept recunoștință, pomenirea ei a fost păstrată în toate traducerile.


Coronita îngerească a lui Dumnezeu şi a Mariei, Rosa Mistica

Acest rozar este compus din 49 de boabe mici împărţite în 7 grupe, separate de 7 boabe mari. Se spune astfel:
Nota: In lipsa Rozariului original cu boabe in forma de trandafir (foarte greu de procurat), se poate folosi un Rozar cu aceeasi structura- format din sapte grupe de cate 7 bobite separate printr-o boaba singura, de exemplu Rozariul celor 7 dureri ale Mariei sau Rozariul Duhului Sfant

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin !

-O, Dumnezeule vino să mă salvezi cu îngerii tăi.
-Doamne, grăbește-te să mă ajuți.

Pe cruce: Crezul...

Pe prima bobiţă în formă de trandafir: Tatăl nostru...

Pe următoarele 3 bobiţe :

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi credința

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi speranța

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi caritatea (iubirea milostiva)

Pe ultima bobiţă din cele 5: Slavă Tatălui...

Primul grup ( pe prima boaba in forma de trandafir in loc de Tatal Nostru)

-Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Mihail, ”Cine este ca Dumnezeu?”, condu-ne in umilinţă pentru a combate demonului mândriei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus Euharisticul, blânzi şi smeriţi cu inima, pentru a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al doilea grup

- Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Gabriel, ”Puterea lui Dumnezeu”, învaţă-ne să dăruim cu generozitate, pentru a lupta împotriva demonului zgârceniei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Dătătorul vieţii veşnice, pentru a apartine dinastiei Sale regesti Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al treilea grup

-Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Rafael, ”Medicamentul lui Dumnezeu”, vindecă-ne de toate bolile şi de toate păcatele necurăţiei, pentru a combate demonului desfranarii, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, sfinţi şi curaţi cu inima, spre a putea apartine dinastiei Sale regesti Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al patrulea grup

-Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Uriel, ”Focul lui Dumnezeu”, învaţă-ne să fim răbdători pentru a combate demonului mâniei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus Mielul răbdător, pentru a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin..

Al cincilea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Jehudiel, ”Slava lui Dumnezeu”, condu-ne ca sa acceptem hotararile Divine, spre a combate demonul invidiei si al neascultarii , astfel încât să devenim asemenea lui Isus, executor Desavarsit al Poruncilor Tatălui, spre a putea apartine dinastiei Sale regesti Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.





Al şaselea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Zeadkiel, ”Rugăciune către Dumnezeu”, învaţă-ne să fim cumpătaţi, pentru a combate demonului lăcomiei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Cel desăvârşit în orice acţiune, spre a aparţine dinastei Sale regesti. Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin..

Al şaptelea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Barachiel,”Binecuvântarea lui Dumnezeu”, călăuzeşte-ne în zel pentru Domnul, spre a combate demonului lenei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Cel Desavarsit in a face Vointa Tatalui, spre a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, pentru a pregăti venirea Sa glorioasă împreună cu fiii Săi devotaţi însemnaţi cu Pecetea Domnească a Duhului Sfânt, Mirele Tău Divin. Amin.


Să ne rugăm:

O, Doamne Atotputernic, care Te înfăţişezi in mod umil în Sfânta Euharistie, prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, Rosa Mistica şi a celor şapte Arhangheli ai Tăi, care zi şi noapte Îţi aduc laudă în faţa tronului Tău Sfânt, Te rugăm sa ne acorzi sfintele Tale Virtuţi creştine, pentru a ni se intari sufletele cu ungerea regeasca, astfel încât să putem invinge toate cauzele relelor noastre şi sa ramanem sub ocrotirea Providentei Dumnezeiesti, acum si Intodeauna. Amin. 

Un articol separat despre aceasta coronita si cu cele 21 de promisiuni marete atribuite acesteia de catre Domnul aveti aici 

 http://mariaemijlocitoareatuturorharurilor.blogspot.ro/2016/11/coronita-ingereasca-promisiunile.html

Rugăciune de rupere a blestemelor:

Stau în prezenţa Preasfintei Treimi (Tatăl, Fiul şi Spiritul Sfânt) şi prin puterea Sângelui Domnului nostru Isus Cristos eu rup, tai, dezleg, calc în picioare, anihilez, invalidez şi anulez din fiinţa mea fizică, psihică, biologică şi spirituală, orice blestem proferat asupra mea, asupra familiei mele, a arborelui meu genealogic,de către orice fel de persoană, rudă sau strămoş prin intermediul ocultismului sau spiritismului.

Prin puterea Sângelui preţios al Domnului nostru Isus Cristos şi prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a Sfântului Arhanghel Gabriel şi a Sfântului Arhanghel Rafael, rup şi anulez orice blestem, de orice natură, în Numele Domnului nostru Isus Cristos. Amin. (Repetaţi rugăciunea de trei ori.)


Coroniţa Sfântului Arhanghel Mihail

În Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.

Dumnezeule, vino în ajutorul meu. Doamne, grabeşte-te să mă ajuţi.

Pe prima bobiţă se zice:
Sfinte Arhanghele Mihail, ţie îţi încredinţez ceasul morţii mele. Înlănţuie atunci pe duşmanul cel rău ca să nu mă ispitească şi să nu-i facă rău sufletului meu. Tatăl nostru …

Pe a doua bobiţă se zice:
Sfinte Arhanghele Gabriel, obţine-mi de la Dumnezeu credinţă vie, speranţă puternică, iubire lăuntrică şi o cucernicie mare faţă de Sfânta Împărtăşanie. Tatăl nostru …

Pe a treia bobiţă se zice:
Sfinte Arhanghele Rafael, condu-mă mereu pe calea virtuţilor şi a desăvârşirii. Tatăl nostru …

Pe a patra bobiţă se zice:
Sfinte Îngere Păzitor obţine-mi inspiraţie divină şi haruri deosebite, ca să le pot urma.

Pe celelalte bobiţe se zice:
Un Tatăl nostru … şi câte 3 Bucură-te Maria …, după fiecare dintre aceste nouă invocaţii, în onoarea celor nouă Coruri Îngereşti.

(Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei şi binecuvântat este rodul trupului tău, Isus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.)


1.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Serafimilor, să ne facă Dumnezeu vrednici de a fi înflăcăraţi de o caritate desăvârşită. Amin

    Tatal nostru 3 Bucura-te Maria…

2.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Heruvimilor, să ne dea Dumnezeu harul de a renunţa la calea păcatelor şi de a alerga pe calea desăvârşirii creştine. Amin.

 Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

3.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Tronurilor, să ne umple Dumnezeu inimile cu o smerenie adevărată şi sinceră. Amin.

 Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

4.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Domniilor, să ne dea Dumnezeu harul de a ne stăpâni simţurile şi de a ne înfrânge patimile.

   Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

5.   Prin mijlocirea Sf. Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Virtuţilor, să ne păzească Dumnezeu de rău şi de căderea în ispită. Amin.

     Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

6.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Puterilor, să ne protejeze Dumnezeu sufletele de cursele şi ispitirile diavolului. Amin.

   Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

7.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Principatelor, să ne umple Dumnezeu sufletele cu o ascultare adevărată. Amin.

   Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

8.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Arhanghelilor, să ne umple Dumnezeu sufletele cu perseverenţa în credinţă şi în lucrările bune, pentru ca să avem parte de Slava Cerească. Amin.

    Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

9.   Prin mijlocirea Sf.Arhanghel Mihail şi a Corului ceresc al Îngerilor, să ne dea     Dumnezeu harul de a fi protejaţi de ei în această viaţă şi de a fi conduşi la viaţa ce va urma în Rai. Amin.

  Tatal nostru 3 Bucura-te Maria

Se spune câte un Tatal nostru în onoarea fiecăruia dintre aceşti îngeri: Sf.Arhanghel Mihail, Sf.Arhanghel Gabriel, Sf.Arhanghel Rafael şi Îngerul tău Păzitor.

Rugăciune de încheiere:

O, Prinţ glorios al Îngerilor, Sfinte Mihaile, conducătorul oştirilor cereşti, păzitorul sufletelor, biruitorul duhurilor răzvrătite, slujitor în casa Împăratului Ceresc și alesul nostru îndrumător, tu care care eşti deosebit şi strălucești prin virtuţi supraomeneşti, eliberează-ne de orice rău, pe noi, cei care apelăm la tine cu încredere, și ajută-ne ca prin protecția ta plină de har să Îi slujim lui Dumnezeu în fiecare zi cu o credinţă din ce în ce mai mare.
Roagă-te pentru noi, O, glorioase Sf.Mihail, Prinţ al Bisericii lui Isus Cristos, ca să fim vrednici de făgăduințele Lui.

Să ne rugăm:

Atotputernice și Veşnice Dumnezeule, care prin bunăvoinţa și prin dorința Ta milostivă de a-i mântui pe toţi oamenii, l-ai desemnat pe cel mai glorios arhanghel, pe Sf. Mihail, ca Prinț al Bisericii Tale, Te rugăm fă-ne vrednici să fim eliberați de toţi dușmanii noștri, ca nici unul dintre ei să nu ne poată hărțui în ceasul morții noastre, şi să fim conduşi de el în Împărăţia Ta. Cerem acestea prin meritele lui Isus Cristos, Domnul nostru. Amin.
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, precum era la început şi acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin.

Această rugăciune oferă mari beneficii celor care o spun des: un ajutor continuu din partea Sfântului Arhanghel Mihail şi compania câte unui înger din fiecare dintre cele nouă coruri cereşi atunci când cel care se roagă primeşte Sfânta Împărtăşanie. În plus, celor care vor recita zilnic Coroniţa, Sf. Arhanghel Mihail le promite asistenţa sa continuă, ca şi a tuturor îngerilor, pe tot parcursul vieţii. Prin acestă rugăciune, treptat demonii sunt învinşi şi vom primi o Inimă Curată care să ne salveze din Purgator. Aceste binecuvântări se extind şi asupra întregii familii.

Rugaciunea de lupta catre Arhanghelul Mihail :

Sfinte arhanghele Mihail , apără-ne în luptă, ocrotește-ne împotriva răutăţii şi curselor Diavolului;  cu smerenie ne rugam ca Dumnezeu să-l pedepsească; iar tu, prinţ al oştirilor cereşti, prin puterea dumnezeiască, aruncă-l în Iad pe Satana şi pe celelalte duhuri rele, care rătăcesc prin lume căutând să piarda sufletele. Amin.”

Rugaciune daruita de Sfantul Arhanghel Mihail pentru protectie:

Glorioase Sfinte Arhanghele Mihail, luptator al Dumnezeului Cel Preainalt, Print al ostirilor ceresti, gardian inseparabil al Mariei, Doamna si Regina noastra,
Protejeaza-ne impotriva atacurilor dusmanului sufletului nostru.Fii pazitorul si protectorul nostru in toate caile noastre.Elibereaza-ne de sagetile incendiare ale celui rau si conduce-ne pe calea pacii.Astfel, ia-ne de mana si du-ne spre Gloria Tatalui Ceresc.
Sfinte Arhanghele Mihail, cu lumina ta, lumineaza-ne
Sfinte Arhanghele Mihail, cu aripile tale, protejeaza-ne
Sfinte Arhanghele Mihail, cu sabia ta, apara-ne. Amin

Îngerul Domnului :

Îngerul Domnului a vestit Mariei. Şi ea a zămislit de la Duhul Sfânt.

                          Bucură-te, Marie…

Iată roaba Domnului. Fie mie după cuvântul tău.

                          Bucură-te, Marie…

Şi Cuvântul s-a făcut trup. Şi a locuit între noi.

                          Bucură-te, Marie…

Roagă-te pentru noi, sfântă Născătoare de Dumnezeu.
Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Cristos.

Să ne rugăm:Te rugăm, Doamne, să reverşi harul tău asupra sufletelor noastre, pentru ca noi, care am cunoscut, prin vestirea îngerului, întruparea lui Cristos, Fiul tău, să fim duşi prin pătimirea şi crucea sa la slava învierii. Prin acelaşi Cristos, Domnulnostru. Amin.

                            Slavă Tatălui…

Rugaciune daruita de Sfantul Arhanghel Rafael pentru vindecarea bolilor:
                           
Glorioase Arhanghele Rafael, vindecatorul cazurilor dificile; limpezeste  aceasta  parte a corpului meu care are nevoie de vindecare, in special (...).Eu cer aceasta in numele lui Yahve, Tatal nostru, in numele lui Isus, Mantuitorul nostru, cu puterea Spiritului Sfant si prin mijlocirea Binecuvantatei Fecioare Maria, Doamna si Regina noastra; vino in mod spiritual la mine, vindeca si limpezeste aceasta parte a corpului meu care are nevoie de vindecare.Iubite Sfinte Arhanghel Rafael, la fel cum ai vindecat orbirea lui Tobias, vindeca aceasta boala care ma mahneste; reintoarce sanatatea mea in tot corpul.Cer aceasta in numele Sfintei Treimi si pentru Gloria lui Dumnezeu.Amin.

3x Tatal nostru 3x Crezul  Apostolic

Rugaciunea Ingerului Mesager :

Sfinti Ingeri, Mesageri ai celui Preainalt, Esente Divine, preaiubite de Tatal; va rog sa mergeti la (....) si sa patrundeti in inima lui/ei si in mintea lui/ei astfel incat el/ea sa devina un mesager al pacii si un predicator al iubirii.Fie ca totul sa fie spre Gloria lui Dumnezeu.Amin (x3)

Rugaciune la Arhanghelul Gabriel:

Glorioase Arhanghele Gabriel, vesnicul mesager al Celui Preainalt, te implor sa mijlocesti pentru mine inaintea Tatalui, Fiului si Spiritului Sfant, si inaintea Doamnei si Reginei noastre, pentru aceasta nevoie a mea (cereti...).Iti multumesc Sfinte Arhanghele Gabriel pentru ca ai ascultat cererea mea.Fie ca totul sa fie pentru Gloria lui Dumnezeu.Amin

Rugaciune catre Sfantul Arhanghel Mihail :
Invocati-l pe Arhanghelul Mihail cerand permisiunea Tatalui Ceresc printr-un Tatal nostru.Apoi spuneti aceasta rugaciune transmisa pentru timpurile acestea:

Sfinte Arhanghele Mihail, apara-ne in lupta, fii  aparatorul nostru impotriva satanei si a demoniilor lui. Fii refugiul si protectorul nostru, pentru ca Cel Preainalt sa iti dea puterea si permisiunea sa ma asisti, si astfel Dumnezeu sa isi faca Vocea sa Imperioasa auzita, pentru a-l alunga pe Satan si demonii lui care vor sa piarda omenirea.Fie ca strigatul tau victorios „Cine este ca Dumnezeu?” sa-l supuna pe Satan si pe demonii sai sub picioarele noastre.Amin

Rozariul Arhanghelului Mihail:

Rugaciuni introductive : Crezul, Tatal nostru

In fiecare decada spuneti:

De trei ori „Sufletul meu il mareste pe Yahve”
De trei ori „Sfinte Mihail, Sfinte Gabriel, Sfinte Rafael; rugati-va lui Dumnezeu pentru mine, pentru familia mea si pentru intreaga lume.
Tatal nostru
Apoi de 10x (pe bobitele mici) : „Cine este ca Dumnezeu? Nimeni nu este ca Dumnezeu!

Incheiati rozariul cu aceasta rugaciune :
              
Marire in Cer lui Dumnezeu si pace pe pamant oamenilor de bunavointa.Doamne Dumnezeule, Rege ceresc, Atotputernice Dumnezeu si Tata, te veneram, iti multumim, te laudam pentru gloria ta.Doamne Isuse Cristoase, unicul Fiul al Tatalui, Doamne Dumnezeule, Mielul lui Dumnezeu, tu iei asupra ta pacatele lumii, indura-te de noi; Tu sezi la dreapta Tatalui; primeste rugaciunea noastra.Tu singur esti Sfant, Tu singur Domn, Tu singur Preainalt, Isuse Cristoase, impreuna cu Spiritul Sfant, in gloria lui Dumnezeu Tatal.

De 7 ori „Marire lui Dumnezeu in cer, pentru ca indurarea sa e vesnica”

Rozariul Sfantului Arhanghel Mihail pentru a mijloci inaintea Tatalui (pentru nevoile noastre materiale si spirituale) :

Rugaciuni introductive :

Semnul Crucii +

Actul de cainta:
Doamne, Dumnezeul meu, mă căiesc din toată inima de toate păcatele mele şi le urăsc mai presus de toate, pentru că prin ele am pierdut harul tău şi împărăţia cerului şi m-am făcut vrednic de pedeapsa veşnică a iadului; dar mai mult mă căiesc pentru că, păcătuind, te-am mâniat pe tine, Părintele meu, Mântuitorul meu şi Dumnezeul meu, atât de mare şi atât de bun. Pentru aceasta mă hotărăsc, cu ajutorul harului tău, să nu mai păcătuiesc şi să fug de orice prilej de păcat. Amin.

Apoi spuneti urmatoarea rugaciune:
 „O Tata, Creator al Cerului si al Pamantului!Domn a tot ceea ce exista, vizibil si invizibil.Pentru mijlocirea iubitului tau Arhanghel Mihail si a Corurilor Ceresti ale Heruvimilor, Serafimilor, Tronurilor, Principatelor, Domniilor, Virtutilor, Puterilor, Arhanghelilor si Ingerilor, milostiveste-te o Tata si indeplineste-mi aceasta cerere, daca este Voia ta Sfanta (cerere...)”

In fiecare decada spuneti:

Pe bobita mare :
1x Cine este ca Dumnezeu? Nimeni nu este ca Dumnezeu!
1x Tatal nostru, Bucura-te Marie, Marire Tatalui

Pe bobitele mici (de 10x) „Pentru mijlocirea Sfantului Arhanghel  Mihail si a Corurilor ceresti, O Tata Sfant trimite-ne binecuvantarea ta.

La sfarsitul rozariului spuneti „Marire in Cer lui Dumnezeu pentru ca milostivirea sa e vesnica” (x7)


 Noapte de Veghe la Arhanghelul Mihail

In toate ultimele sambete din luna, de la orele 22 la 6 dimineata

Din 1992, in Venezuela, au fost cerute de catre Fecioara Maria, veghi de adoratie in fata Sfantului Sacrameent, expus de la ora 22 la 6, cum spune ea « pentru convertirea pacatosilor si ca ispasire pentru pacatele comise impotriva Preasfintei Inimi a lui Isus si a Inimii Mele Neprihanite. »

Preacurata ne promite astfel, sa nu ajute in nevoile noastre, in special in timpul incercarilor si adauga Ea « in plus fata de a oferi, o mare jertfa Domnului si frumoase rugaciuni care ajung in Cer, ca o tamaie a iubirii, voi va intariti credinta, si inca o data, triumfati asuora dominatiei pasiunilor trupesti asupra spiritului, deoarece, sa stiti, copilasilor, ca Sfantul Duh actioneaza in sufletele voastre si va da forta de a va domina somnul si osteneala.Vegheati copilasilor, caci nu stiti nici ziua, nici ceasul. » 

Iar intr-un mesaj public din 28 martie 1996, sfantul Mihail a declarat : « Incepand de astazi, va promit asistenta mea si pe cea a sfintilor Ingeri in timpul veghilor ; noi vom fi in rugaciune cu voi, pentru ca astfel rugaciunile voastre sa se inalte la cer precum tamaia iubirii.Ramaneti in pace si cautati sa raspanditi aceste veghi in cat mai multe locuri posibil… »


Continutul acestor veghi este urmatorul :

La ora 22 : Invocarea Duhului Sfant (Veni Creator) urmata de « Conjurarea Sfintilor Ingeri » , apoi de « Rozariul Sfantului Arhanghel Mihail» .
La ora 2 : dimineata se spune de 70 de ori rugaciunea de lupta a Arhanghelului Mihail : « Sfinte Arhanghel Mihail, apara-ne in lupta, ocroteste-ne impotriva rautatii si curselor diavolului...(o aveti mai sus) » .Aceasta rugaciune poate fi repartizata in 7 decade cu intentii.Se mai cere si « Calea Crucii  »  si incheierea, la ora 6, cu « Ingerul Domnului » .Se mai pot spune Rozariul Sfintei Fecioare si Rozariul Milostivirii, sau se pot intona cantari religioase.Este prevazuta o ora de pauza. Toate rugaciunile acestei nopti de veghe le aveti continute in acest articol, pentru orice nelamuriri ne puteti contacta la adresa savoyaandrea@gmail.com






Exorcismul papei Leon al XIII-lea (pentru preoti)

Semnul Crucii
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Psalmul 67, 2-3
Se scoală Dumnezeu, se împrăștie dușmanii săi
și cei ce îl urăsc fug dinaintea feței sale.
Cum se risipește fumul, așa îi risipești,
cum se topește ceara în fața focului,
așa pier cei răi în fața lui Dumnezeu.

Psalmul 34, 1-9
Cheamă-i la judecată, Doamne, pe cei care mă judecă;
luptă cu cei ce luptă împotriva mea!
Să fie rușinați și dați de ocară
cei ce caută sufletul meu,
să dea înapoi și să roșească cei ce-mi urzesc răul!
Să fie ca pleava luată de vânt
și îngerul Domnului să-i izgonească!
Să le fie drumul întunecime și alunecare
și îngerul Domnului să-i urmărească!
Fără temei au întins laț peste o groapă,
fără temei au săpat-o pentru mine.
Nimicirea să vină fără veste asupra lor,
să se prindă în lațul pe care l-au întins,
să cadă în groapă și să piară!
Iar sufletul meu va tresălta în Domnul,
se va desfăta întru mântuirea lui.
Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh,
precum era la început și acum și pururea
și în vecii vecilor. Amin.


Rugăciune către Sfântul Arhanghel Mihail:

Căpetenie preamărită a oștirii cerești, sfinte Arhanghele Mihail, apără-ne în lupta împotriva domniilor și puterilor, căpeteniilor acestei lumi de întuneric, împotriva duhurilor răutății care sunt în văzduhuri.Vino în ajutorul oamenilor, pe care Dumnezeu i-a făcut după chipul ființei sale și i-a cumpărat cu preț scump de sub tirania diavolului.
Luptă-te azi, împreună cu oștirea îngerilor preafericiți, lupta Domnului, așa cum ai luptat odinioară împotriva lui Lucifer, căpetenia trufiei, și a îngerilor lui răzvrătiți; dar nu au izbutit și nici nu a mai fost loc pentru ei în cer. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele din vechime, cel numit diavol și satana, care amăgește lumea întreagă, a fost aruncat pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el.
Iată, vrăjmașul din vechime și ucigașul de oameni s-a ridicat cu nestăpânire. S-a prefăcut în înger al luminii împreună cu toată hoarda duhurilor rele, în lung și în lat a înconjurat și a cotropit pământul, ca să șteargă de pe el numele lui Dumnezeu și al Christosului său, iar sufletele menite cununii slavei veșnice să le răpească, să le nimicească și să le piardă în pieirea veșnică. Balaurul cel răufăcător varsă veninul răutății lui, ca pe un râu necurat, în oamenii cei depravați cu mintea și stricați în inimă: duhul minciunii, al nelegiuirii și al pângăririi și suflarea ucigătoare a desfrânării, a tuturor viciilor și nedreptăților.
Dușmanii cei prea șireți au umplut de amărăciuni Biserica, Mireasa Mielului fără pată, au îmbătat-o cu otravă; au pus mâinile lor nelegiuite pe tot ceea ce socotește ea de dorit. Unde a fost statornicit scaunul preafericitului Petru și Catedra adevărului spre lumina neamurilor, acolo au așezat tronul pustiirii nelegiuirii lor, pentru ca, bătând păstorul, să poată risipi și turma. Arată-te deci, Căpetenie neînvinsă, poporului lui Dumnezeu, împotriva duhurilor răutății care năvălesc, și dă biruință.
Pe tine te cinstește Biserica drept ocrotitor și păzitor; pe tine te preamărește ca apărător împotriva puterilor nelegiuite de pe pământ și din adâncuri; ție ți-a încredințat Domnul sufletele celor răscumpărați spre a le așeza în fericirea cea mai de sus. Roagă-te Dumnezeului păcii, să zdrobească pe satana sub picioarele noastre, ca să nu-i mai poată ține prinși pe oameni și să dăuneze Bisericii. Oferă rugăciunile noastre înaintea Celui Preaînalt, ca degrabă să ne întâmpine îndurările Domnului și să-l înșfaci pe balaur, pe șarpele din vechime, care este diavolul și satana, ca să nu mai amăgească neamurile.
Astfel, încredințându-ne ocrotirii și pazei tale, cu autoritatea sacră a Sfintei Maici Biserici, începem, încrezători și siguri, să înlăturăm hărțuirea înșelăciunii diabolice, în numele lui Isus Christos, Dumnezeul și Domnul nostru.

V). Iată Crucea Domnului, fugiți, puteri vrăjmașe.
R). Biruit-a Leul din seminția lui Iuda, rădăcina lui David.

V). Fie, Doamne, mila ta spre noi,
R). precum și noi nădăjduim în tine!

V). Doamne, ascultă rugăciunea mea.
R). Și strigarea mea la tine să ajungă.

V). Domnul să fie cu voi.
R). Și cu duhul tău.


Să ne rugăm.

Dumnezeule, Tatăl Domnului nostru Isus Christos, chemăm numele tău cel sfânt și ne rugăm stăruitor, cu umilință, îndurării tale, pentru ca, prin mijlocirea neprihănitei și pururea Fecioare Născătoare de Dumnezeu Maria, a fericitului Arhanghel Mihail, a fericitului Iosif, soțul fericitei Fecioare, a fericiților Apostoli Petru și Pavel și a tuturor sfinților, să binevoiești a ne da ajutor împotriva satanei și a tuturor celorlalte duhuri necurate, care bântuie prin lume, dăunând neamului omenesc și ducând sufletele la pieire. Prin același Christos, Domnul nostru. R). Amin.

Exorcism

Te exorcizăm, orice duh necurat ai fi, orice putere satanică, orice năvală a vrăjmașului din iad, orice legiune, orice adunare și tagmă diabolică; în numele și prin puterea Domnului nostru Isus + Christos, fii stârpit și izgonit din Biserica lui Dumnezeu, din sufletele zidite după chipul lui Dumnezeu și răscumpărate cu sângele de preț al Mielului dumnezeiesc +. Să nu mai îndrăznești, șarpe prea viclean, să mai amăgești neamul omenesc, să mai prigonești Biserica lui Dumnezeu, iar pe aleșii lui Dumnezeu să-i scuturi și să-i cerni ca pe grâu +.
Îți poruncește Dumnezeu Cel Preaînalt +, cu care, în marea ta trufie, încă te mai socoți asemenea, și care voiește ca toți oamenii să se mântuiască și să ajungă la cunoașterea adevărului.
Îți poruncește Dumnezeu Tatăl +;
îți poruncește Dumnezeu Fiul +;
îți poruncește Dumnezeu Duhul Sfânt +.
Îți poruncește maiestatea lui Christos, Cuvântul veșnic al lui Dumnezeu făcut trup +, care, pentru mântuirea neamului nostru, pierdut prin pizma ta, s-a umilit pe sine făcându-se ascultător până la moarte, și încă moartea pe cruce care și-a zidit Biserica pe stâncă întărită și a spus că porțile iadului nu o vor birui nicicând, El fiind cu ea în toate zilele, până la sfârșitul lumii.
Îți poruncește sacramentul Crucii +, tăria + tuturor Tainelor credinței creștine.
Îți poruncește mărita Născătoare de Dumnezeu Fecioara Maria + care, din prima clipă a Zămislirii ei Neprihănite, în smerenia ei, ți-a zdrobit capul tău preatrufaș.
Îți poruncește credința sfinților Apostoli Petru și Pavel și a celorlalți Apostoli +.
Îți poruncește sângele Martirilor și mijlocirea cucernică a tuturor Sfinților și Sfintelor +.
Așadar, balaur blestemat și orice legiune drăcească, te jurăm pe Dumnezeu + cel viu, pe Dumnezeu + cel adevărat, pe Dumnezeu + cel sfânt, pe Dumnezeu care așa a iubit lumea, încât pe Fiul său unul-născut l-a dat, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică: încetează a mai amăgi făpturile omenești, îndemnându-le să bea veninul pieirii; încetează a mai dăuna Bisericii, întinzând curse libertății ei. Pleacă, satană, născocitorul și învățătorul oricărei înșelătorii, dușman al mântuirii omului. Fă loc lui Christos, în care n-ai aflat nici una din lucrările tale; fă loc Bisericii una, sfântă, catolică și apostolică, pe care Christos însuși a dobândit-o cu sângele său. Smerește-te sub mâna puternică a lui Dumnezeu; înfioară-te și fugi când chemăm numele cel sfânt și de temut al lui Isus, la care iadul tremură, căruia i se supun Tăriile cerurilor și Puterile și Stăpânirile, pe care Heruvimii și Serafimii îl laudă cu glasuri neobosite spunând: Sfânt, Sfânt, Sfânt Domnul Dumnezeul Sabaoth.
V). Doamne, ascultă rugăciunea mea.
R). Și strigarea mea la tine să ajungă.
Mirenii omit versetul următor și răspunsul lui.
V). Domnul să fie cu voi.
R). Și cu duhul tău.
Să ne rugăm. Dumnezeule al cerului, Dumnezeule al pământului, Dumnezeule al Îngerilor, Dumnezeule al Arhanghelilor, Dumnezeule al Patriarhilor, Dumnezeule al Profeților, Dumnezeule al Apostolilor, Dumnezeule al Martirilor, Dumnezeule al Mărturisitorilor, Dumnezeule al Fecioarelor, Dumnezeule care ai putere să dai viață după moarte și odihnă după trudă, căci nu este alt Dumnezeu în afară de tine și nici nu poate fi în afară de tine, Creator al tuturor văzutelor și nevăzutelor, a cărui împărăție nu va avea sfârșit, ne rugăm cu umilință maiestății slavei tale să ne izbăvești cu tărie de orice putere a duhurilor iadului și să ne binevoiești a ne păzi nevătămați.
Prin Christos, Domnul nostru. Amin.
V). De cursele diavolului,
R). Mântuiește-ne, Doamne.
V). Ca să faci Biserica ta să te slujească fără primejdii și în libertate,
R). Te rugăm, ascultă-ne.
V). Ca să binevoiești a-i smeri pe dușmanii sfintei Biserici,
R). Te rugăm, ascultă-ne.
Ant. Nu-ți aduce aminte, Doamne, de păcatele noastre sau ale părinților noștri și nu ne pedepsi pentru păcatele noastre.
Tatăl nostru...
Se stropește locul cu apă sfințită.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu