marți, 9 aprilie 2024

Mesaj pentru a fi meditat în data de 09.04.2024

8 Aprilie 2022

Public 

Sursa: holylove.org


Pentru încă o dată, eu (Maureen) văd o Flacără Măreață pe care am ajuns să o cunosc ca Inima Tatălui Ceresc. El spune: 


“Fiecărui suflet îi este dăruit un anumit timp pe pământ pentru a-și dobândi recompensa veșnică. Unora li se oferă mai mult timp decât altora. Timpul pierdut niciodată nu se va mai întoarce. Pe cât de repede sufletul învață să trăiască în Adevărul Poruncilor Mele (cele 10 Porunci), cu atât răsplata lui va fi mai mare după moarte. Fiecare moment prezent este o oportunitate de a crește bucuria veșnică în Cer. Sufletele prea adesea cad în greșeala de a trăi doar pentru bucuria trecătoare, fără să privească la veșnicia lor. Aceasta e o capcană a Satanei.”


"Mereu să trăiți în prezent ca și cum ați la Poarta Cerului, prezentându-vă sufletul înaintea judecății. Îngerul vostru păzitor va fi alături de voi, ajutându-vă pentru a trăi astfel - făcând mereu deciziile potrivite în fiecare moment prezent. Învățați să ascultați influența sa pozitivă.”


Citiți Exod 23:20-21


Iată, eu trimit un înger înaintea ta ca să te ocrotească pe drum şi să te conducă la locul pe care l-am pregătit. Fii atent în prezenţa lui, ascultă-i glasul şi nu te revolta împotriva lui, pentru că nu vă va ierta păcatele, căci numele meu este în el.