sâmbătă, 27 februarie 2021

13 Septembrie 2005, mesajul Sfintei Fecioare Maria cu privire la cinstirea celor 7 dureri ale ei


Sursă: https://www.mariareginaingerilor.ro/13-septembrie-2005-mesajul-sfintei-fecioare-maria-cu-privire-la-cinstirea-celor-7-dureri-ale-ei


Sursă: http://www.movingheartfoundation.com/wd5-m2-sept13.htm

 

Mai multe detalii în legătură cu aceste apariții: http://www.movingheartfoundation.com

 

Astăzi, 27.02.2021 este cinstit în Biserica Catolică, Sfântul Gabriel al Maicii Îndurerate. Cu privire la apelarea sa ca mijlocitor, dar și în legătură cu cinstirea celor 7 dureri ale Inimii Neprihănite a Mariei, în data de 13 Septembrie 2005, Sfânta Fecioară ne-a dăruit următorul mesaj:

 

Dragii mei copilași, lăudat să fie Isus!

 

Dragi copii, astăzi vă chem într-un mod deosebit să cinstiți Inima mea preamilostivă, deoarece Inima mea Neprihănită și milostivă este un adevărat izvor de haruri. Ea se poate compara cu o fântână la care puteți veni și de la care puteți primi toată apa de care aveți nevoie. Apa se află în Inima mea Neprihănită. Inima mea este curată, plină de har și încărcată cu iubire și milostivire pentru fiecare dintre voi. Această iubire și milostivire este cea a unei mame, căci eu îi iubesc și îi veghez pe toți copiii mei. Veți primi tot ce aveți nevoie dacă veți veni înaintea Inimii mele Neprihănite și preamilostive. Să conștientizați, dragii mei copii, că izvorul din care se revarsă harurile pentru voi este Inima mea Neprihănită și preamilostivă.

 

Veniți și luați apă din acest izvor prin rugăciune. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă! Înțelegeți că inima mea este un izvor al milostivirii, deoarece este strâns unită cu Isus, iar Inima Lui și Inima mea sunt Una. Prin urmare, primiți deci harul mântuirii. Primiți harul milostivirii. Primiți harul iubirii. Primiți harul iertării. Primiți toate harurile abundente și roadele din partea Inimii mele Neprihănite și milostive.

 

Rugați-vă pentru milostivire în fiecare zi, înaintea unei icoane a Inimii mele preamilostive. Spuneți cât mai des: „O, Inimă Neprihănită și milostivă a Mariei, roagă-te pentru noi, acum și în ceasul morții noastre!”, și repetați această invocație de 3 ori. Să știți că sunt alături de voi și că Inima mea este o Inimă milostivă; ea este o fântână de iubire și milostivire pentru fiecare dintre voi.

 

De asemenea să știți, dragi copii, că doresc să aveți o devoțiune către cele 7 dureri ale mele. Rugați-vă coronița celor 7 dureri ale mele, ale Mamei voastre, în ziua de sâmbătă, în fiecare sâmbătă. Să conștientizați faptul că, prin durerile mele, Eu sunt Maica Milostiviri voastre. V-am spus de mai multe ori că am stat la piciorul Crucii Fiului meu Dumnezeiesc. Atunci și acolo, El m-a făcut Mama voastră și Maica Milostivirii voastre. Prin urmare, fiecare dintre durerile mele vă va conduce mai aproape de înțelegerea milostivirii mele de mamă.

 

Vă amintiți care sunt cele 7 dureri ale mele?

 

Ele sunt:

 

1. Profeția lui Simeon

2. Fuga în Egipt

3. Pierderea lui Isus în Templu și moartea preaiubitului meu sfânt Iosif

4. Întâlnirea lui Isus pe drumul Calvarului

5. Răstignirea și moartea lui Isus

6. Primirea trupului de pe Cruce al lui Isus

7. Înmormântarea lui Isus.

 

Aceste 7 dureri vă vor conduce mai aproape de Inima mea și vă vor ajuta să înțelegeți faptul că eu sunt Mama voastră și Maica Milostivirii.

 

Practicați această devoțiune. Eu doresc ca această devoțiune să fie inclusă în devoțiunea care mă cinstește cu titlul de Maică a Milostivirii și doresc ca în fiecare Sâmbătă, după ce recitați Coronița Maicii Milostivirii, să recitați și coronița celor 7 dureri ale mele, ale Mamei voastre.

 

Amintiți-vă cum trebuie recitată coronița: un Tatăl nostru, 7 Bucură-te, Marie și un Slavă Tatălui după fiecare durere a mea. Vă puteți ruga aceste rugăciuni pe un Rozariu obișnuit sau direct din inima voastră. Veniți și apropiați-vă de durerile Mele și de Inima mea Neprihănită și veți găsi toate harurile de care veți avea nevoie vreodată.

 

De asemenea doresc să vă dăruiesc astăzi 3 sfinți cărora să vă rugați, despre care să citiți și de mijlocirea cărora să vă bucurați:

 

Mai întâi: Sfânta Maria Faustina Kowalska. Ea este apostolul milostivirii și vă va conduce mai aproape de milostivirea mea, deoarece în timpul vieții ea m-a cinstit cu titlul de Maica Milostivirii.

 

De asemenea, vă dăruiesc, pentru a primi virtutea umilinței, pe Sfânta Bernadeta Soubirous sau Sora Maria Bernard. De fapt, numele prin care ea ar trebui să fie cinstită este Sfânta Maria Bernard, de vreme ce acesta a fost adevăratul ei nume în mănăstire. Ea vă va învăța virtutea umilinței. În acest fel ar trebui să vă purtați: cu umilință. Umilința vă va conduce mai aproape de milostivirea mea și de milostivirea lui Isus. Toți cei care doresc să fie milostivi, trebuie ca mai întâi să se smerească înaintea lui Dumnezeu și înaintea mea, și să înțeleagă că noi suntem o imagine a milostivirii.

 

Al treilea sfânt pe care doresc să vi-l dăruiesc astăzi este Sfântul Gabriel al celor 7 Dureri (Sfântul Gabriel al Maicii Îndurerate). Dedicat durerilor mele, el va fi alături de voi în durerile voastre. El este tânăr și patron al tinerilor, dar de asemenea, el a fost devotat durerilor mele și Inimii mele Îndurerate. El vă va ajuta să înțelegeți că milostivirea și iubirea necesită sacrificiul durerilor.

 

Am spus multe și încă mai sunt multe de cunoscut și pentru care să vă rugați. Acum însă vă binecuvântez: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, și vă primesc rugăciunile în Inima mea Neprihănită, preamilostivă și îndurerată, prezentându-le înaintea Pruncușorului Isus, care este alături de mine. Acum voi face semnul Crucii din nou și voi pleca. Voi pleca, dar voi rămâne mereu alături de voi, atunci, și mai ales atunci, când vă rugați cu toții. În timp ce fac semnul Crucii mă îndepărtez, vă binecuvântez și binecuvântez tot ceea ce aveți alături de voi, tot ceea ce este pe altar, sub altar și tot ceea ce aveți cu voi și se află în această încăpere. Eu și Fiul meu le binecuvântăm din nou: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

 

Vă iubesc foarte mult, pe fiecare dintre voi. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele. Acum mergeți în măreața pace, iubire și milostivire a Celui Preaînalt. Ad Deum. 

 

 

Adițional

 

Sfântul Scaun a aprobat de asemenea câteva apariții mai recente a Sfintei Fecioare Maria Îndurerată, cu titlul de Sfânta Fecioară Maria din Kibeho, care au avut loc în decursul anilor 1982-1983. În cadrul acestora Sfânta Fecioară Maria cerea de asemenea răspândirea Coroniței celor 7 dureri ale ei. Ea spunea:

 

Pentru a evita acest teribil război (care se crede că ar fi fost Genocidul din Rwandaomul trebuie să mediteze la Patima lui Isus și la durerile profunde ale Mamei sale. El trebuie să recite rozariul zilnic, dar și Coronița celor 7 dureri, pentru a obține harul pocăinței.