marți, 29 noiembrie 2016

Coronita Ingereasca (Promisiunile, Interviu cu Antonio Norroti, Coronita Propriu zisa)

Maria Rosa a primit revelații particulare care explica multe mistere din Apocalipsa, ultima carte a Bibliei atat de nedeslusita inca de teologia exegetica moderna.Ori Maria Rosa a fost privilegiata cu explicatii speciale din partea lui Isus, pentru ca timpurile sunt aproape si trebuie sa ne pregatim bine.Vizionara reveleaza ca, pentru capitolul 20 din Apocalipsa, a primit una dintre cele mai importante revelatii:
Maria Rosa spune:
"L-am intrebat pe Domnul cine era Ingerul care cobora din cer cu cheia abisului si un lant mare in mana.Iar Domnul imi raspunse: "Este conducatorul ingerilor, Arhanghelul Mihail, care va veni sa-l inchida pe satana si pe demonii sai in iad, dar pentru a face aceasta, Arh. Mihail are nevoie de rugaciunile voastre si in mod special de recitarea zilnica a Coronitei Ingeresti de la Dumnezeu si Maria, Rosa Mistica".Am vazut-o alaturi de Isus pe Maria, cu mainile pline de petale rosii de trandafir si pe Arh. Mihail cu o coronita stralucitoare in mana dreapta.Maria suradea.Arh. Mihail mi-a incredintat acea Coronita stralucitoare, iar cand am luat-o am simtit o mare caldura in maini, ca si cum ar fi fost incinsa cu foc.
Isus a continuat spunand: "Foc am venit sa aduc pe pamant si ce vreau altceva decat sa se aprinda"? (Lc 12,49) "Cu aceasta Coronita voi aprinde focul mistic pe pamant si multi vor simti o schimbare mistica de la o inima rece, la o inima pasionata pentru Misterele Mele, pentru Misterele Mariei, ca si pentru cele ale sfintilor Mei Ingeri.Veti cunoaste ce vor face pentru voi Arh. Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel, Geudiel, Zeadkiel si Barachiel si cum vor apara biserica mea in unul din ultimele atacuri ale satanei".Dupa ce Isus a tacut, Maria a imprastiat asupra lumii mii si mii de petale rosii de trandafir pe care le avea in bratele Sale, ca un ultim dar pentru omenire.Apoi a luat cuvantul Arhanghelul Gabriel care mi-a dictat cuvant cu cuvant, cele 21 de promisiuni Dumnezeiesti pentru aceia care vor recita Coronita Ingereasca, speciala pentru timpurile din urma."

Vizionara Maria Rosa explică valoarea promisiunilor Coroanei Îngerești
(interviu acordat lui Antonio Norrito, președintele Noii Mișcări Populare)


-Maria Rosa, de ce Domnul a dat acestă nouă Coroană Îngerească prin intermediul Arh. Mihail? Nu era de ajuns ceea ce se ruga poporul lui Dumnezeu până acum?


-Iti explic imediat.Iata, toate celelalte Coroane, inclusiv cea a Sfantului Rozar, sunt indicate pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu, pentru a-l iubi si a-l servi.Aceasta noua Coronita Ingereasca, are si ea aceleasi caracteristici, dar in plus este indicata pentru combaterea raului in toate formele sale: calamitati, accidente, boli, infestari ale obiectelor si ale caselor.Este suficient contactul Coronitei Ingeresti si unirea noastra in rugaciune, pentru ca sa intram sub protectia ingereasca si in realizarea celor 21 de promisiuni ceresti.Puterea lui Dumnezeu se manifesta cu toata slava sa, pentru ca toti crestinii trebuie sa fie pregatiti, cu o inima plina de iubire si de credinta, la Venirea Sa.Isus nu vrea crestini distrati, secatuiti, plictisiti, care urmeaza toate modele lumii si nu Vointa Sa, care este suverana peste toti si toate.


-Nu pentru a ma arata neincrezator in puterea Coronitei Ingeresti...dar sunt promisiuni atat de profunde, incat uneori parca imi scapa sensul lor.Fie-ti mila de slaba mea intelegere si explica-mi te rog, acele promisiuni mistice care privesc recitarea Coronitei Ingeresti de la Dumnezeu si Maria, Rosa Mistica

-Ei bine, pentru a putea intelege toata puterea lui Dumnezeu nu ajunge o viata.Multe dintre promisiuni se vor intelege dupa lectura cartii cu mesajele ceresti "Cum sa scapi de Apocalipsa si de prima moarte"

Iata prima promisiune:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca, va fi salvat de orice pedeapsa si va evita prima moarte din timpul celei de a 7 a peceti din Apocalipsa
Trebuie sa ne fie clar ca pedepsele sunt cele indicate in cartea Apocalipsei, care ii privesc ata pe cei buni cat si pe cei rai, dar unii dintre cei buni, adica cei alesi, vor fi feriti de toate pedepsele, inclusiv cea provenita din pacatul originar, adica prima moarte, care se va transforma, dupa o viata foarte lunga, intr-un somn dulce.

A 2 a promisiune:
Cine se va ruga Coronita Ingereasca, va fi numarat printre aceia care se vor salva prin inaltarea celor alesi;
 Se intelege, in lumina celei de a 2 a epistole catre Tesaloniceni a Sfantului Pavel, in care Domnul explica cum ii va salva pe cei alesi, cand vor vedea semnul distinctiv al Coronitei Ingeresti, data de Dumnezeu si de Maria, Rosa Mistica, semnul coroanei spirituale al adevaratei devotiuni fata de Dumnezeu.In momentul crucial al pedepsei celei mari, alesii vor fi ridicati si purtati intr-un mod placut, in locuri sigure.

A 3 a promisiune
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca, Il va vedea pe Isus Inviat venind pe norii cerului;
Aici trebuie interpretat in lumina Evangheliei, pentru ca venirea lui Isus in lume pentru a-i judeca pe cei vii si pe cei morti, nu vine in afara timpului, cin in timp, intr-un moment precis al istoriei omului si intr-o anumita generatie.

-Maria Rosa, tu cunosti generatia care va vedea venirea lui Isus Inviat?

-Da, e un secret care mi-a fost revelat.

-Ni-l poti spune, sau esti legata ca si alti vizionari, spre a nu dezvalui date particulare?

-Nu!Nu sunt legata.Domnul permite acest interviu pentru ca trebuie sa anunte Minunile Sale.Mesajele sunt minunate, Coronita Ingereasca a lui Dumnezeu si a Mariei, Rosa Mistica, este minunata.Toti cei alesi care il vor cunoaste pe Dumnezeu si-l vor urma sunt minunati prin ungerea lor regeasca.Tu, Antonio, esti trambita lui Dumnezeu care trebuie sa anunti prin toate mijloacele pe care le cunosti pe Dumnezeu si toate minunile Domnului.Secretul ce trebuie dezvaluit este acesta: Isus Inviat se va intoarce pe pamant pe norii cerului pentru generatia nascuta dupa 1940

-Deci suntem aproape de sfarsit?

-Da. De acum Domnul este pregatit sa se intoarca pe pamant.Dar vrea ca toti credinciosii Sai sa se pregateasca in mod adecvat inainte de ciocnirea finala intre fii luminii si fii intunericului.

-Deci promisiunile au o realizare legata de sfarsitul timpurilor?

E chiar asa pentru cea de-a patra promisiune:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va avea o ocrotire speciala din partea celor 7 Arhangheli, fie inainte, fie in timpul Apocalipsei
Aceasta e dedicata celor care au o credinta slaba. vlaguita de modernismul care pune totul la indoiala, pana chiar si faptul ca suntem fii lui Dumnezeu.Multi accepta ca sunt fii unei maimute.Iar multi uita ca diavolul este "o maimuta a lui Dumnezeu", adica unul care il maimutareste pe Dumnezeu, asa cum maimuta pare a fi o fiinta umana, dar nu e.Astfel diavolul e multumit ca oamenii gandesc ca sunt fii unei maimute.Tot asa cum e si el, intr-un anumit fel, mereu in confruntarile cu Dumnezeu!

Iata de ce Dumnezeu a dat a 5 a promisiune
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va contribui la alungarea de pe fata pamantului a oricarei specii de demoni, ai pamantului, ai apei, ai focului, ai aerului, si ai subsolului
 Multi cred ca diavolul nu exista sau cel mult ca sta mereu in iad si nu produce neplaceri oamenilor sau lucrurilor.Dar nu e asa, iar viata sfintilor a demonstrat mereu contrariul.Din acest motiv, Domnul da o arma formidabila pentru a pune pe fuga orice tip de demon cu Coronita Ingereasca a lui Dumnezeu si a Mariei Rosa Mistica.Diavolul fuge terorizat la vederea acestei Coronite ceresti, caci e suficient sa incepi a-i insira boabele putin, ca indata Arhanghelul Mihail si ceilalti Arhangheli il fac sa fuga cu coada intre picioare.Faceti o  incercare si veti vedea ce scena vi se va prezenta in fata ochilor!

Cea de a 6 a promisiune este dedicata celor alesi care vor merge sa locuiasca in Noul Ierusalim:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca, va face parte dintre locuitorii Noului Ierusalim ceresc care va cobori la Dozule;
Crucea Glorioasa se va face la Dozule.Nu Biserica va fi cea care o va face, caci Biserica a devenit surda la chemarile lui Dumnezeu, ci va fi facuta de insusi Dumnezeu, Care va manifesta in acest fel Puterea Sa celor care nu au vrut sa creada in cele spuse de vizionara Madeleine Aumont si de J.N.S.R.

-Dar acesta e un alt secret pe care il dezvalui?

Da. Nu mai adunati semnaturi pentru a obtine inaltarea Crucii Glorioase.De acum nu mai este timp.Fericiti aceia care au construit mica Cruce de Iubire in propriul oras sau in propria regiune, sau de-a dreptul pe propriul lor teren, caci Domnul va fi binevoitor cu privire la acel oras, acea regiune si la acele familii care l-au preamarit cu o mare cheltuiala de forte, bani si mai ales prin suportarea umilintelor din partea celor incredului.Sarmanii necredinciosi, ce urat sfarsit vor avea!Ar fi fost mai bine pentru ei sa nu se nasca, decat sa patimeasca ceea ce vor avea de suferit pentru inversunata lor lipsa de credinta.Ultima ancora de salvare este Coronita Ingereasca, data de Dumnezeu si de Maria, Rosa Mistica.

Pentru aceasta, Domnul a dat cea de-a 7 a promisiune
Cine se va ruga Coronita Ingereasca, nu va pierde niciodata credinta in Cristos si in Biserica;
Azi multi cred ca Isus nu va veni pentru aceasta generatie; ci poate va veni dupa cateva sute de ani...Nu o spun, dar o gandesc, spre a-si justifica liberalismul si slaba credinta.Dar Domnul va veni in intampinarea slabiciunii lor, celor care ii vor cere ajutorul."Doamne, fa sa creasca credinta noastra", Ii cereau Apostolii.La fel trebuie sa spunem si noi, rugandu-ne cu intensitate.

Cea de a 8 a promisiune se explica de la sine:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca, va contribui la iesirea din Purgatoriu a 21 de rude, spre a se bucura de Bucuriile Paradisului.

Cea de a 9 a exprima puterea ulterioara a Coronitei Ingeresti impotriva demonului:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va smulge din ghearele demonului 21 de rude legate de viciu, ateism si necredinta;
La baza slabei noastre credinte si mai ales a absolutei lipse de credinta sta mereu diavolul, care cu fumul cuvintelor asa zisei intelepciuni din aceasta lume, intuneca toate simturile interioare care recunosc in Dumnezeu pe Domnul lor.Coronita Ingereasca va face lumina acolo unde este intuneric, la multi dintre cei familiari noua

In cea de a 10 a promisiune se observa generozitatea Domnului Care merge in intampinarea celor care pur si simplu nu-l cunosc pe Dumnezeul lor adevarat si care, din greseala, Il adora inconstient in religii false;
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca, Il va ajuta pe Domnul sa salveze pe cei drepti din alte religii;
Falsele religii au fost create de diavol pentru a-i zapaci pe credinciosi.Este inutil dialogul cu alte religii.Domnul mi-a explicat ca dialogul cu alte religii este o recunoastere partiala a presupusului lor adevar religios si o desconsiderare a adevaratei religii care este cea crestina.Nu e necesar sa dialogam cu alti credinciosi, ci trebuie, asa cum a zis Isus, sa evanghelizam.Saramanii misionari, au devenit profesori de istoria religiilor care dialogheaza cu alti credinciosi ca si cum ar vorbi despre filozofie si despre Evanghelia Sacra a lui Isus, mort pe Cruce pentru noi si Inviat pentru a glorifica Adevarul Cuvantului Sau care mantuieste

Iata de ce Domnul a dat si a 11 promisiune:
Cine se va ruga Coronita Ingereasca il va ajuta pe Domnul si pe Ingeri sa reinnoiasca fata pamantului;
Numai cu rugaciunea il ajutam pe Domnul sa schimbe lumea.Nu cu dialoguri sau cu vorbaria de la diferite sinoade sau consilii pastorale, ci cu grupuri de rugaciune, cu familii care se roaga reunite in fata Crucifixului.Numai asa Il putem ajuta pe Domnul si pe Ingerii sai.

Cea de a 12 promisiune ii priveste pe aceia care sunt dispusi sa primeasca ungerea regeasca:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va primi toate darurile Noilor Rusalii;

Sunt inca multi aceia care nu-si cunosc propria misiunea si mai mult, propria demnitate nobila, chiar daca au o oarecare devotiune fata de Isus, Regele regilor si fata de Sfanta Feciora, Regina Cerului si a Pamantului.

Cea de a 13 a promisiune este o consecinta minunata a celei de a 12-a:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va primi din mainile Sfintei Fecioare, Rosa Mistica, coroana pe care va fi scris propriul titlu de noblete

A 14 a promisiune se refera din nou la o ocrotire ulterioara, din partea Ingerilor, mai ales in timpul celor 3 zile de intuneric cand diavolii vor alerga ca lupii insetati de sange pe intreaga planeta in cautarea sufletelor pierdute sau slabe in credinta:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va primi, pe langa ocrotirea Ingerului pazitor, si pe aceea a celor 7 Arhangheli din Apocalipsa.

Domnul vine in intampinarea si celor care nu stau bine din punct de vedere fizic, cu cea de a 15 promisiune:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca cu credinta si iubire, va fi vindecat de relele proprii si va avea Harul Vindecarii si pentru aceia pentru care se va ruga:
Chiar si bolile provin de la diavol, care cauta in orice mod sa ne faca sa disperam.Sa ne faca sa credem ca in fond Dumnezeu nu exista si ca raul fizic si raul spiritual provin din intamplare sau de la noi insine.Evanghelia vorbeste clar.Isus alunga demonii si vindeca orice fel de boala.Cine nu vrea sa creada, cu atat mai rau pentru el, caci nu va cunoaste adevarata vindecare.

Cu cea de a 16 a promisiune, Domul vrea sa extinda protectia Sa si asuprea lucrurilor de care suntem atasati dar mai ales asupra celor dragi noua:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca isi va ocroti propria casa, persoanele care o locuiesc, iar bunurile proprii nu vor fi sustrase de nimeni;
Dar pentru a crede aceasta e necesara o credinta speciala care vine numai de la Dumnezeu prin rugaciune si citirea Sfintei Scripturi

Iata de ce Domnul da a 17 a promisiune:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va primi revelatii speciale pentru a intelege Biblia si ultimele evenimente pentru a nu se rataci si a nu se lasa cuprins de frica;
Inainte de a citi Cuvantul lui Dumnezeu trebuie sa invocam cei 7 Arhangheli care vor explica spiritului nostru adevarul pe care nu l-am cunoscut inainte, deoarece ochii nostri spirituali erau orbiti de spiritul lumii.

A 18-a promisiune este o consecinta a celei precedente, prin care la sfarsit, sufletul celor alesi, care au primit ungerea regeasca, vor putea cunoaste acele secrete pe care Domnul le arata numai prietenilor Sai;
Cine se va ruga Coronita Ingereasca, va putea sa urce pe scara mistica si sa cunoasca secretele de Dincolo;
Cine devine prietenul Domnului, devine, in mod automat, prietenul Ingerilor, iata de ce Domnul da a 19 a promisiune:
-Cine se va ruga Coronita Ingereasca va deveni prietenul Ingerilor si a Arhanghelilor si va vedea cine sunt sfintii sai patroni;

A 20 a promisiune este incoronarea implicarii pe care cel ales si-a asumat-o fata de Domnul si pentru care e premiat in mod special;
-Cine va face cunoscuta Coronita Ingereasca va fi inscris in CARTEA DE AUR A VIETII cu titlu special de noblete;

La fel, in cea de a 21-a promisiune:
Cine va raspandi Coronita Ingereasca in alte natinui, va primi un loc special in Ierusalimul Ceresc, printre alesii si regii cei noi ai pamantuli reinnoit.

Coronita îngerească a lui Dumnezeu şi a Mariei, Rosa Mistica


Acest rozar este compus din 49 de boabe mici împărţite în 7 grupe, separate de 7 boabe mari. Se spune astfel:
Nota: In lipsa Rozariului original cu boabe in forma de trandafir (foarte greu de procurat), se poate folosi un Rozar cu aceeasi structura- format din sapte grupe de cate 7 bobite separate printr-o boaba singura, de exemplu Rozariul celor 7 dureri ale Mariei sau Rozariul Duhului Sfant



În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin !

O, Dumnezeule vino să mă salvezi cu îngerii tăi.
 Doamne, grăbește-te să mă ajuți.

Pe cruce: Crezul...

Pe prima bobiţă în formă de trandafir: Tatăl nostru...

Pe următoarele 3 bobiţe :

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi credința

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi speranța

- Bucură-te Marie.... – sporeste in noi caritatea (iubirea milostiva)

Pe ultima bobiţă din cele 5: Slavă Tatălui...

Primul grup ( pe prima boaba in forma de trandafir in loc de Tatal Nostru)



-Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Mihail, ”Cine este ca Dumnezeu?”, condu-ne in umilinţă pentru a combate demonului mândriei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus Euharisticul, blânzi şi smeriţi cu inima, pentru a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

-Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al doilea grup

- Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Gabriel, ”Puterea lui Dumnezeu”, învaţă-ne să dăruim cu generozitate, pentru a lupta împotriva demonului zgârceniei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Dătătorul vieţii veşnice, pentru a apartine dinastiei Sale regesti Amin.

- Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al treilea grup

- Pe bobiţa mare
: Sfinte Arhanghel Rafael, ”Medicamentul lui Dumnezeu”, vindecă-ne de toate bolile şi de toate păcatele necurăţiei, pentru a combate demonului desfranarii, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, sfinţi şi curaţi cu inima, spre a putea apartine dinastiei Sale regesti Amin.

 - Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al patrulea grup

-Pe bobiţa mare : Sfinte Arhanghel Uriel, ”Focul lui Dumnezeu”, învaţă-ne să fim răbdători pentru a combate demonului mâniei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus Mielul răbdător, pentru a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

- Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin..

Al cincilea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Jehudiel, ”Slava lui Dumnezeu”, condu-ne ca sa acceptem hotararile Divine, spre a combate demonul invidiei si al neascultarii , astfel încât să devenim asemenea lui Isus, executor Desavarsit al Poruncilor Tatălui, spre a putea apartine dinastiei Sale regesti Amin.

 - Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin.

Al şaselea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Zeadkiel, ”Rugăciune către Dumnezeu”, învaţă-ne să fim cumpătaţi, pentru a combate demonului lăcomiei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Cel desăvârşit în orice acţiune, spre a aparţine dinastei Sale regesti. Amin.

 - Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, spre a pregăti venirea Sa maiestuoasa împreună cu fiii Săi devotaţi, însemnaţi cu Sigiliul Regal al Duhului Sfânt, Mirele Tău Dumnezeiesc. Amin..

Al şaptelea grup

-Pe bobiţa mare: Sfinte Arhanghel Barachiel,”Binecuvântarea lui Dumnezeu”, călăuzeşte-ne în zel pentru Domnul, spre a combate demonului lenei, astfel încât să devenim asemenea lui Isus, Cel Desavarsit in a face Vointa Tatalui, spre a apartine dinastiei Sale regesti. Amin.

- Pe cele 7 bobite mici : O Marie, Regina Îngerilor, mijloceşte pentru noi la Domnul, pentru a pregăti venirea Sa glorioasă împreună cu fiii Săi devotaţi însemnaţi cu Pecetea Domnească a Duhului Sfânt, Mirele Tău Divin. Amin.

Să ne rugăm:

O, Doamne Atotputernic, care Te înfăţişezi in mod umil în Sfânta Euharistie, prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, Rosa Mistica şi a celor şapte Arhangheli ai Tăi, care zi şi noapte Îţi aduc laudă în faţa tronului Tău Sfânt, Te rugăm sa ne acorzi sfintele Tale Virtuţi creştine, pentru a ni se intari sufletele cu ungerea regeasca, astfel încât să putem invinge toate cauzele relelor noastre şi sa ramanem sub ocrotirea Providentei Dumnezeiesti, acum si Intodeauna. Amin.




sursa :http://www.devozioni.altervista.org/la_corona_angelica_di_dio_e_di_maria.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu