luni, 26 februarie 2024

Rugăciuni pentru liderii națiunilor și pace

Rugăciune pentru ca liderii națiunilor să trăiască în Adevăr


O Inimă Preaîntristată a lui Isus, ai milă de liderii tuturor națiunilor. Ajută-i să trăiască în Adevăr și să nu abuzeze de autoritatea lor. Inspiră-i să conducă spre bunăstarea popoarelor lor. Nu lăsa ca războiul care este în inimi să se reverse în lume.

Acceptă rugăciunile și sacrificile mele, pentru victoria păcii în toate inimile. Amin. 


Rugăciune pentru convingerea universală a inimilor în Adevăr


Tată Ceresc, inundă inima lumii cu o convingere sinceră în Adevăr. Ajută fiecare suflet să accepte cu umilință starea sufletului său înaintea Ta. Oferă fiecărui suflet dorința de convertire în Iubire Sfântă. Amin.


Rugăciune pentru luminarea Inimii lumii


Sfinte arhanghel Mihail, viteaz luptător împotriva greșelilor, pune Scutul tău de Adevăr înaintea tuturor națiunilor lumii. Luminează inima fiecărui lider guvernamental, pentru a putea vedea căile prin care Satan separă omenirea de Voința lui Dumnezeu. Cu Sabia ta de Adevăr, dăruiește tuturor oamenilor lumina de a înțelege că fiecare viață umană este o creație prețioasă a lui Dumnezeu și că ea nu trebuie niciodată distrusă. Ajută-ne ca nicio lege care încurajează sau protejează păcatul să nu fie promulgată. Cu sabia și Scutul tău de Adevăr, plasează-l pe Dumnezeu în centrul tuturor inimilor și fă ca El să devină liderul tuturor națiunilor. Amin.


Sursa: holylove.org