joi, 24 august 2017

Coronita pentru sufletele preotilor din Purgator

Acest rozariu este foarte scurt si de o valoare inestimabila pentru sufletele preotilor din Purgator, care sufera unele dintre cele mai teribile dureri si suferinte datorita marii demintati ce li s-a pregatit in cer.Prin urmare, rugati-va acest rozariu pentru ei, cereti-le lor sa se roage pentru voi ceea ce veti avea nevoie, si veti vedea rezultatul.Sufletele din Purgator nu mai pot face nimic pentru ele insele, dar noi le putem ajuta! Un suflet spunea "Cei de pe pamant pot face totul pentru sufletele din purgator, iar sufletele din purgator pot obtine totul pentru cele de pe pamant".De altfel, tot ceea ce nu ati putut obtine altfel, puteti obtine de la sufletele din purgator.

In numele Tatalui si al Fiului si al Duhului Sfant.

Dumnezeule vino in ajutorul meu.Doamne grabeste-te sa ma ajuti. Slava Tatalui

Rugaciuni introductive:

Vino, Duhule Preasfânt, Şi trimite pe pământ, A ta luminoasă rază.
Al săracilor Părinte, Dătător de cele sfinte, Vino, şi ne luminează.
Bunule Mângâietor, Oaspete prea iubitor, Dulcea noastră răcorire.
Tu în trudă alinare, În căldură eşti răcoare, Mângâiere în mâhnire.
Peste cei ce ţi se-nchină Tu revars-a ta lumină,Harul tău îmbelşugat.
Pentru-a omenirii vină, Firea-ntreagă acum suspină, Grav rănită de păcat. Spală ce e întinat, Udă tot ce e uscat, Vindecă ce e rănit.
Moaie tot ce-i împietrit, Încălzeşte ce-i răcit, Şi îndreaptă ce-i greşit. Celor care te cinstesc, Şi pe tine te slujesc, Dă-le harul înşeptit.
Răsplăteşte a lor iubire, Cu suprema fericire, Sus în raiul
nesfârşit.

Psalmul 129-130: Indulgenta partiala

Dintru adâncuri strig către tine, Doamne.Doamne, ascultă glasul meu!Pleacă-ţi urechea ta la glasul rugăciunii mele. Dacă te ai uita la fărădelegi, Doamne, Doamne, cine ar mai putea să stea în faţa ta? La tine însă este iertare, şi ne temem de tine. Eu nădăjduiesc în Domnul; sufletul meu se încrede în cuvântul său. Sufletul meu îl aşteaptă pe Domnul mai mult decât aşteaptă străjerii ivirea zorilor. Mai mult decât aşteaptă străjerii ivirea zorilor, să nădăjduiască Israel în Domnul, căci la Domnul este îndurare şi belşug de mântuire. El va mântui pe Israel de toate fărădelegile lui.
Sfinte Arhanghele Mihail, apara-ne in lupta pentru a fi salvati la judecata finala.

Inceputul Coronitei:

•Crezul Apostolic.

•Pe primele 4 bobite ne rugam: Doamna noastra a Inimii Preasfinte, roaga-te pentru sufletele preotilor si religiosilor.

•Pe urmatoarele 11 bobite ne rugam: Vesnice Parinte, iti ofer Sangele Preascump al lui Isus, pentru sufletul preotului care sufera cel mai mult in Purgator si este cel mai abandonat

•Pe urmatoarele 4 bobite ne rugam: Doamna noastra a Inimii Preasfinte, roaga-te pentru sufletele preotilor si religiosilor.

•Pe urmatoarele 11 bobite ne rugam: Vesnice Parinte, iti ofer Sangele Preascump al lui Isus, pentru sufletul preotului care sufera cel mai mult in Purgator si este cel mai abandonat

•Pe urmatoarele 4 bobite ne rugam: Doamna noastra a Inimii Preasfinte, roaga-te pentru sufletele preotilor si religiosilor.

•Pe urmatoarele 11 bobite ne rugam: Vesnice Parinte, iti ofer Sangele Preascump al lui Isus, pentru sufletul preotului care sufera cel mai mult in Purgator si este cel mai abandonat.

La sfarsitul Coronitei ne rugam:

I.O Doamne Isuse Cristoase, preot vesnic, care in viata ta pamanteasca cu generoasa solicitudine te-ai ingrijit de orice sarac ranit si abandonat, te implor sa indrepti privirea ta plina de compasiune spre sufletil preotului care in Purgator sufera cel mai rau, si este uitat de toti si abandonat.Priveste cum acest suflet sfant, chinuit in flacari cu voce sfasiata iti cere iertare si ajutor.

II. O Inima milostiva a lui Isus, care in Gradina Maslinilor in amara singuratate, cuprinsa de chinurile spirituale cele mai groaznice, si a spasmelor insangerate, te-ai rugat: „Tata, daca este posibil, indeparteaza de la mine acest potir!Cu toate acestea, nu vointa mea sa se faca, dar vointa ta”, pentru aceasta resemnare a ta si dureroasa patima si agonie, te rog sa ai mila de sufletul sfant pentru care te implor sa il eliberezi de suferinte si sa-l mangai in abandonul sau, asa cum te-a consolat Tatal tau ceresc, prin intermediul Ingerului.Amin

III.Doamna si mijlocitoarea noastra, Maica milostivirii, noi te invocam sa mijlocesti pentru noi si pentru sufletele din Purgator.As vrea sa scap din aceasta inchisoare ca sa traiesc precum cei drepti, evitand pacatul si implinind orice lucru si fervoarea unui suflet sfant: dar ce pot face singur, fara ajutorul cerului?

Draga Mama, indreapta-ti privirea binevoitoare spre mine, si obtine-mi harul ca ultima mea zi din aceasta viata muritoare, sa fie pentru mine prima a bucuriilor ceresti.

Speranta si Maica celor indurerati, alina-i pe cei care sufera in Purgator.Ai mila de apropiatii mei, de prietenii mei, de binefacatorii mei, de sufletele care l-au iubit pe Isus si pe tine si de sufletele celor abandonati.

O Maria, pentru crucea pe care Isus a murit, pentru Sangele Preascump cu care ne-a mantuit, pentru potirul care in fiecare zi se ofera Tatalui vesnic la Sfanta Liturghie, obtine har si eliberare pentru toate sufletele sfinte din Purgator.
Asculta suspinele fiilor tai din Purgator si deschide-le lor portile inchisorilor si fa ca toti sa urce cu tine la cer.Amin

3 Bucura-te Marie...

Doamna noastra a Inimii Preasfinte.Roaga-te pentru noi si pentru sufletele din Purgator.

Odihna cea vesnica da-le-o lor Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa le straluceasca, sa se odihneasca in pace.Amin