sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Botezul copiilor nenascuti

Sursa: http://lumina-pentru-suflet.blogspot.ro/2017/01/botezul-copiilor-nenascuti.html?m=1

Botezul copiilor nenăscuţi

Botezul îl începem cu „ Crezul”, apoi luăm apă sfinţită şi stropim în toate direcţiile, spunând:
„Ochii Domnului se odihnesc peste cei care se încred în Harul Lui ca să le scape de la moarte sufletele şi să-i hrănească în foamea lor” (Ps 32-33,: 18+19)

Domnul permite ca să atingă apa sfinţită capul copilului şi să fie botezat, şi El desemnează numele fiecăruia.

Toţi cei care s-au născut morţi şi se nasc ziua şi noaptea, toţi aceia care sunt ucişi în pântecele mamelor lor sau vor fi ucişi, veţi primi viaţa veşnică de la Domnul Isus Cristos şi eu vă botez cu numele de (Iosif, Maria, Ioan..., de exemplu ziua sfântului în care botezămîn numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.
“Ţi-am spus pe nume, eşti al Meu” ( Lc, 43:1)
„Cântaţi Domnului un cântec nou, căci minunat este ceea ce-a creat!” (Ps 99-98,1)
„Milostivirea Domnului veşnic o voi cânta” (Ps 88,2)
Aleluia! Aleluia! Aleluia!
O, Iubire! O, cea mai mare Iubire!
O, Veşnică Iubire a lui Dumnezeu!
Aleluia! Aleluia! Aleluia!
Tatăl nostru..., Bucură-te Marie...., Slavă Tatălui...

 După ce am stropit cu apă sfinţită, vă rog, înţelegeţi bine şi reţineţi: de câte ori şi oricât de des botezaţi, - aceasta nu este de ajuns – cât de des vom boteza, atât de des ni se vor da mici suflete care ne deschid Poarta Cerului.

Sfânta Fecioară de Guadalupe este patroana copiilor nenăscuţi. Domnul Isus Cristos spune în legătură cu uciderea pruncilor numiţi avortoni: „ Eu spun că VAI acelora care ajută la actul avortului”

Domnul nostru spune: ” Fiecare persoană care este botezată, poate să boteze copiii care sunt ucişi în pântecul mamelor sau pe aceia care au murit fără să fie botezaţi”

DIMINEAŢĂ când şi-a luat tableta pentru avort, - ea ucide copilul nenăscut. Chiar şi un embrion, înseamnă că e un copil; şi noi am fost cândva embrioni.

Mărturie S-a întâmplat acum mai bine de 2 ani în urmă. Botezam mai des copii nenăscuţi. Şi într-o seară ,după ce am botezat,m-am culcat.

În timp ce mă gândeam la copilaşii nenăscuţi şi cugetam la prezenţa lor, daca au fost sau câţi au venit să fie botezati,..nu eram nici trează dar nici nu dormeam, am văzut Mâinile Tatălui Ceresc care ținea în palme 5 copilaşi nou născuți plini de viaţă ...2 într-o Palmă, 2 în cealaltă şi unul la mijloc.

Erau goi-goluţi ca nişte îngeraşi, numai că nu aveau aripi. Stăteau jos în Palmele Tatălui şi erau foarte fericiţi şi se jucau cu mânuţele.

O imensă bucurie m-a cuprins şi am înţeles că în acea seară au fost 5 copilaşi ca să-i botez.

Este nevoie să botezăm des căci sunt foarte mulți copilaşi avortaţi  care nu sunt botezaţi.

Rugăciune pentru BOTEZUL copiilor avortaţi


Tată Ceresc, iubirea Ta este veşnică. În oceanul Iubirii Tale,ai răscumpărat lumea prin Fiul Tău, Unul-Născut, Isus Cristos. Priveşte acum spre unicul Tău Fiu pe cruce, care din iubire pentru ai Săi, îşi varsă  neîncetat Sângele şi  iartă omenirea. Purifică şi botează copilaşii avortaţi cu Preţiosul  Sânge şi Apa  izvorâte din Coasta Sfântă a Fiului Tău, care pentru mântuirea noastră a murit pe cruce. În numele + Tatălui, al + Fiului, si al + Sfântului Duh. Fie ca prin sfinţenia lui Isus Cristos, să dobândească viaţa veşnică, prin Rănile Sale să fie vindecate, şi , prin Preţiosul Său Sânge, eliberate, pentru a se bucura în cer împreună cu sfinţii. AMIN.