joi, 19 ianuarie 2017

Mesajul Fecioarei Maria catre Edson Glauber

14 ianuarie 2017

Pace copiii mei, pace!

Copiii mei, Eu, Mama voastra, am venit sa va cer sa va incredintati Imparatiei Cerului, urmarind pasii si invataturile pe care Fiul Meu vi le-a daruit.

Nu mai pacatuiti.Fiti fii si fiice care sunt credinciosi si ascultatori Legilor Domnului.Dumnezeu este deja foarte ofensat.Nu-l ofensati mai mult, ci cereti-i iertarea pentru pacatele voastre si traiti o viata de rugaciune si sfintenie, acceptand chemarile pe care vi le fac cu atata dragoste; pentru ca eu doresc binele vostru si al familiei voastre.

Veniti, copiii mei, veniti si rugati-va in numar mare, pentru ca rugaciunea face miracole si reinnoieste lumea.Ascultati vocea Mamei voastre Neprihanite.
Multi sunt folositi de Satan pentru ca au fost invinsi de ispitele sale, de mandrie si de pacate, iar ei cauta sa creeze confuzie, rautate si erori, asa cum s-au lasat si ei orbiti de el.

Rugati-va pentru acestia, pentru convertirea lor; altfel ei se vor indreapta pe drumul pierzarii, pentru ca sunt o prada usoara in mainile Diavolului.
Doresc sa va ajut in a-i apartine lui Dumnezeu, de aceea sunt aici.Am venit din cer pentru a revela Dragostea imensa a lui Dumnezeu pentru voi, de aceea va vorbesc, va daruiesc multe mesaje, pentru ca aceste mesaje sunt un mare semn al Dragostei sale, care doreste sa va salveze din timpurile grele care vor fi in curand.
Reintoarceti-va copiii mei, la Domnul.El va cheama la convertire.Reintoarceti-va acum si veti avea harul si binecuvantarea de a ramane intotdeauna pe calea cea buna ce duce spre rai.Va iubesc si va binecuvantez.Intoarceti-va la casele voastre cu Pacea lui Dumnezeu.Va binecuvantez pe toti: in numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant.Amin!

Sursa: http://itapiranga0205.blogspot.ro/?m=0

http://www.afterthewarning.com/messages-from-heaven/edson-glauber/2017/01/01-14-msg-from-our-lady.aspx