sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Mesaj din trecut pentru a fi reflectat în data de 9 noiembrie 2023

9 Iunie 2011 

Public


Sursa: www.holylove.org


Sfânta Fecioară mi-a arătat o imagine asemănătoare celei de mai jos (https://www.holylove.org/wp-content/uploads/2020/03/msg_1307671538.jpg) și a spus: 


“Lăudat să fie Isus! 

Astăzi mulți se concentrează pe viitorul lor: pe ceea ce vor mânca, cum vor supraviețui și așa mai departe. Ei își pun toată încrederea în ceea ce pot să facă ei înșiși, în momentul de față, pentru a se îngriji de viitoarele necesități. 

Câtă vreme o anumită încărcătură în barcă este bună, dacă în schimb aceasta este prea mare, barca se va scufunda. La fel se va întâmpla și cu sufletul care devine distras de ceea ce va veni. El se scufundă în apele neîncrederii.”


“Sufletul care poartă o încărcătură ușoară rămâne plutind pe marea încrederii. El se îngrijește cu prudență de ceea ce va avea nevoie în viitor. El nu tezaurizează încărcătura. El se încredere mereu în Dumnezeu pentru fiecare nevoie a sa.” 


“Cea mai bună pregătire este pregătirea inimii. Pregătiți-vă spiritual; apoi veți ști ce fel de bunuri vă vor fi necesare și cele care nu. Mirele meu, Duhul Adevărului, vă va călăuzi.”