sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Rozariul Maicii Milostivirii

Rozariul Maicii Milostivirii preluat si tradus de pe site-ul
In 13 decembrie 2004 in cadrul unei aparitii Doamna noastra a spus:
“Dar pentru a intelege si a trai cu adevarat mesajele de indurare si dragoste, voi trebuie sa fiti intotdeauna in starea de har si rugaciune.Prin urmare, dragii mei copii, doresc sa va invat cum sa fiti milostivi si cum sa ma chemati cu titlul de “Maica Milostivirii”.Atunci cand Raiul este incuiat, eu il deschid.Cand persecutia si depresia domneste, eu sunt cea care va elibereaza, pentru ca sunt Mama Milostivirii.Acesta este cel mai puternic titlu dintre toate pentru ca va arata natura mea umana si iubirea neincetata si divina a lui Dumnezeu pentru voi.Va trebui sa va rugati astfel (acest Rozariu):
Incepeti cu semnul Crucii “In numele Tatalui si al Fiului, si al Sfantului Duh, Amin”
Spuneti un Tatal nostru, Bucura-te Marie si Crezul Apostolic.Va rog ca in cadrul Crezului Apostolic sa nu spuneti “a coborat in iad”, ci sa inlocuiti cu “a coborat in partile cele mai de jos ale Purgatoriului”
Incepeti cu bobita mare, si apoi pe fiecare dintre acestea spuneti:
“O Mama lui Dumnezeu, Mama Cuvantului Intrupat, Maica Preasfanta, roaga-te pentru noi”
Apoi pe cele 10 bobite mici ale fiecarei decade spuneti:
“O Mamă  Marie, Mijlocitoarea Tuturor Harurilor si Indurarii lui Dumnezeu, ingenunchiem inaintea ta si te rugam sa te rogi pentru noi
O, Maica Milostivirii, cu speranta apelam la tine”
La sfarsitul celor 5 decade, pe medalie, spuneti “Bucura-te Regina, Maica milei..”
Pe urmatoarele 3 bobite (primele 3 ale rozariului) spuneti
“Mama lui Dumnezeu, Maica Milostivirii, roaga-te pentru noi.” (x3)
Incheiati cu semnul Crucii. 1
* * *
Acest Rozariu poate fi recitat oricand, insa Isus a spus, “ Doresc sa stiti ca ora la care acest Rozariu ar trebui recitat este 4 dupa masa.La ora 4 dimineata Mama Mea a fost nascuta.A fost 4 dupa masa cand Trupul Meu a fost dat jos de pe cruce…si a fost ora 4 dupa masa cand Mama mea a murit de bucurie.Prin urmare, la ora 16 trebuie sa-l recitati, in fiecare zi, in onoarea misterului, bucuriei, durerilor si gloriei Mamei Mele, care este intotdeauna cu Mine. 2
Rugaciunile din cadrul Rozariului:
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-Se Numele Tău, vie Împărăţia Ta, facă-Se voia Ta, precum în cer, aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă păcatele noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău.Că a Ta este Împărăţia, puterea şi mărirea, a Tatălui, a Fiului şi a Spiritului Sfânt. Amin.
Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei, si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Sfanta Marie, Mama lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, *si aici poate fi adaugata rugaciunea Flacarii de iubire a Mariei * (“si inunda de haruri intreaga omenire prin actiunea Flacarii tale de iubire”) acum si-n ceasul mortii noastre.Amin
Crezul Apostolic
Cred în Dumnezeu, Tatăl atotputernicul, Creatorul cerului şi al pământului.Şi în Isus Cristos, Fiul său unic, Domnul nostru, care s-a zămislit de la Duhul Sfânt, s-a născut din Maria fecioară; a pătimit sub Pontiu Pilat, s-a răstignit, a murit şi s-a îngropat; s-a coborât în partile cele mai de jos ale Purgatoriului, a treia zi a înviat din morti; s-a suit la ceruri, şade de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatăl atotputernicul; de unde are să vie să judece pe cei vii şi pe cei morţi.
Cred în Duhul Sfânt; Sfânta Biserică Catolică;
împărtăşirea Sfinţilor, iertarea păcatelor; învierea morţilor şi viaţa veşnică. Amin.
BUCURĂ-TE REGINĂ
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, Bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, aratâ-ni-l nouă pe Isus, binecuvântat rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria.
[1] al 2-lea mesaj prin vizionarul Chris Courtis din 13 decembrie, 2004www.movingheartfoundation.com/wd4-m2-dec13.htm
[2] mesaj primit de catre Chris Courtis in 13 Martie 2005www.movingheartfoundation.com/wd5-j-mar13.htm
Promisiunile Rozariului Maicii Milostivirii
In 13 februarie 2005, Sfanta Fecioara ne-a daruit promisiunile legate de recitarea rozariului Maicii Milostivirii.1
1.Voi darui celor care se roaga acest rozariu minunat, dedicat mie, pace.
2.Promit sa daruiesc convertiri.Acesta va fi cel de-al doilea cadou.Cele mai importante sunt convertirile.Va rog sa ma intelegeti cat se poate de clar.Acest rozariu are o putere enorma de a-i converti pe cei pentru care va rugati, si, pe voi insiva!
3. Fiul meu, impreuna cu mine promitem sa daruim celor care se roaga acest rozariu vindecare fizica, spirituala, mentala si psihologica; dar voi trebuie sa va rugati si sa credeti din toata inima.
4.Voi darui haruri enorme celor care se roaga mie prin intermediul acestui rozariu. Priviti razele care curg din palma mea.Aceste raze sunt harurile pentru care va cer sa va rugati si sa le primiti, cele pe care vi le voi darui.Acum, tin sa va mai spun ca aceste haruri sunt de toate felurile, nu ma voi limita nici macar la vreun tip de har.Asa ca va rog, rugati-va!
5.Promit celor care se roaga acest rozariu pentru muribunzi, ca voi fi langa ei in ultimele lor clipe din viata, si eu, Mama a Indurarii voi aparea in fata lor si le voi duce sufletul inaintea lui Dumnezeu.Acestea sunt cele 5 promisiuni pe care vi le daruiesc prin acest rozariu, dar mai exista si o a 6-a.
6. Aceasta a 6-a promisiune consta in faptul ca voi aduce pace in familile care se vor ruga impreuna acest rozariu.
Si, ultima promisiune, a 7-a :
7.Va voi raspunde la rugaciuni, dar va trebui sa fiti dispusi sa primiti raspunsul cu inima deschisa.Voi mijloci la Fiul Meu, Isus, cu acest titlu, si El vă va darui harurile si raspunsurile pe care le cautati, dar trebuie sa intelegeti, cateodata raspunsul lui Dumnezeu este “Nu”.Daca este “Nu”, atunci va trebui sa acceptati si sa mergeti mai departe.Daca raspunsul este “Nu in acest moment” atunci va trebui sa continuati sa perseverati si sa credeti cu adevarat ca aceea cerere va fi indeplinita.Si, sunt si raspunsuri de “Da”.Cei care primesc acest har, de a primi raspunsul “Da” la cereri, si li se indeplinesc, sa nu inceteze sa se roage pentru fratii si surorile lor, ci sa continue sa se roage acest rozar.Nu doresc sa va rugati acest rozariu pentru propriile voastre nevoi, iar odata ce ati primit ce ati dorit sa-l abandonati sau sa ma parasiti.Continuati sa va rugati chiar daca raspunsul este “Nu”, “Nu pentru acest moment”, sau “Da” pentru ca eu doresc sa fiti cu mine pentru totdeauna.Acest rozariu este unul dintre caile prin care pot sa fiu prezenta alaturi de voi.
In 13 Martie 2005, Isus a adaugat 2 promisiuni in plus pentru cei care se roaga Rozariul Maicii Milostivirii.
“Am venit sa va impartasesc cele 2 noi promisiuni pe care doresc sa le daruiesc Eu, Isus, Domnul Indurarii, prin Rozariul Mamei Milostivirii:
8 Doresc sa daruiesc puritatea inimii tuturor acelora care se roaga Rozariul Maicii mele Milostive
9.De asemenea doresc ca prin acest rozariu sa daruiesc salvarea pacatosilor si muribunzilor.
Precum purtati Scapularul Maro, ca si semn si angajament catre Mama mea, fiind scutul si protectia impotriva flacarilor Iadului, de asemenea si Rozariul Maicii Mele Milostive este un scut impotriva acestora.Toti cei care se roaga si cred in Titlul Mamei mele de “Maica a Indurarii” vor primi salvarea in aceasta viata si la judecata.
Promit tuturor acelora care se roaga acest rozariu acestea.Este promisiunea mea, pentru voi, cei care va rugati acest rozariu ca va veti apropia de Inima Mamei mele. Si toti cei care se apropie de Inima Mamei Mele, se apropie de Inima Mea.Prin urmare, salvarea poate fi obtinuta prin acesta, daca doriti.
Vreau sa acceptati aceste haruri care vi le daruiesc prin acest rozariu si prin Mama Mea, pentru ca ea este izvorul fericirii si harului vesnic.Doresc sa-l recitati si sa credeti, pentru ca prin el daruiesc puritatea inimilor si salvarea tuturor celor care cred.
* * *

MOVINGHEARTFOUNDATION.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu