sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Rozariul Sfintei Treimi (Al Maicii Tuturor Popoarelor)

Nota:Acest rozariu se recita in fata unui crucifix sau in fata Preasfantului Sacrament.Este una din rugaciunile date pentru timpurile din urma, fiind o arma puternica impotriva calamitatilor, depravarii si a razboaielor.Persoana care a primit acest rozariu a dorit sa ramana sub anonimat.

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Spirit.Amin.

-Crezul (pe cruce)
-Tatăl nostru (pe prima bobita)
-Preasfantă Treime miluieste-ne pe noi, Doamne curăteste păcatele noastre, Stapane iartă fărădelegile noastre, Sfinte cercetează si vindecă neputintele noastre pentru Numele Tău.Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi!Slava Tatălui si Fiului si Sfantului Spirit, si acum si pururea si in vecii veciilor.Amin  x 3 (pe urmatoarele 3 bobite)
- Imparate ceresc, Mangaietorule, Spirite al adevarului, care pretutindenea esti, si toate le plinesti, vistieria bunatatilor si datatorule de viaat, vino si te aseaza intru noi, si ne curateste de toata intinarea, si mantuieste Bunule, sufletele noastre… (pe ultima bobita).
Apoi cele 5 decade:

Pe bobita mare (In locul bobitei cu Tatăl nostru): Preasfantă Treime miluieste-ne pe noi, Doamne curăteste păcatele noastre, Stapane iartă fărădelegile noastre, Sfinte cercetează si vindecă neputintele noastre pentru Numele Tău.Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi, Doamne îndura-te de noi!Slava Tatălui si Fiului si Sfantului Spirit, si acum si pururea si in vecii veciilor.Amin
Pe cele 10 bobite:  (In loc de “Bucura-te Marie”): Doamne Isuse Cristoase, Fiul Tatălui, trimite acum Spiritul Tău peste întregul pământ. Fă ca Spiritul Sfânt să locuiască în inimile tuturor popoarelor, pentru ca să fie ocrotite de depravare, de calamităţi şi de război. Fie ca Maica tuturor Popoarelor, Preasfânta Fecioară Maria, Regina îngerilor si a tuturor oamenilor, să fie Avocata noastră.Amin

La sfarsitul fiecarei decade (in loc de Mărire Tatalui…):
Glorie si onoare Sfintei Treimi!
Pace si bunăvoinţă-ntre oameni!


In incheiere: se canta 1 cantec de lauda si 1 cantec de multumire la adresa Sfintei Treimi, dar in cazul in care nu aveti timp puteti recita rugaciunea aceasta:
Rugăciune de incheiere:
Aleluia Aleluia Aleluia, Slavă tie Dumnezeul nostru, Slavă tie! Cristos este Regele, Cristos este Mantuitorul.Aleluia, Aleluia, Aleluia Slavă tie Dumnezeul nostru, Slavă tie! Prin lacrimile Preasfintei tale Mame si prin a ta Pătimire, cerem indurare.Aleluia Aleluia Aleluia, Slava tie Dumnezeul nostru, Slava tie!Iti multumim tie Tata Atotputernic (semnul crucii), Iti multumim tie Preaiubit Mantuitor (semnul crucii), Iti multumim tie Spirite Preasfant (semnul crucii). Glorie si onoare Sfintei Treimi! Pace si bunăvointa intre oameni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu