joi, 11 februarie 2021

Rugăciune pentru a fi eliberat de blestemele strămoșești

 Pentru a descărca gratuit devoțiunea completă către Prețiosul Sânge al lui Isus, accesați site-ul: https://www.mariareginaingerilor.ro/

(8 Iulie 1998)

Toți cei care poartă blesteme asupra lor și spun cu perseverență această rugăciune, vor fi eliberați.

Orice familie care suferă de blestemul pricinuit de păcatele strămoșilor ei și face o novenă de 144 de zile cu această rugăciune, va fi eliberată. Toți cei care rupun legământ și trebuie să moară, vor fi salvați și eliberați de blestemul lor, dacă spun această rugăciune cu perseverență și se pocăiesc. Copiii Mei, cât de groaznic va fi pentru voi să cădeți în Mânia lui Dumnezeu! Întoarceți-vă de la păcatele voastre și trăiți. Vă iubesc pe toți. Fiți vindecați. 


Veșnice Părinte, Tu ești Unicul Dumnezeu nemuritor, Dumnezeul care este iubire, milostivire și bunătate. Privește la Fiul Tău, Unul-Născut, Isus Cristos și îndură-Te! Îți ofer durerile biciuirii Sale în curtea lui Pilat, rănile și sângele Său, pentru toți oamenii Tăi care trăiesc sub povara blestemelor pricinuite de păcatele strămoșilor lor și de neascultarea lor, prin care au rupt legământul încheiat cu Tine. Fie ca Tu să ne eliberezi prin biciuirea Fiului Tău, să ne vindeci prin rănile Sale și să ne mântuiești prin Sângele Său Prețios. Amin.

Prețios Sânge al lui Isus Cristos – eliberează-ne de blesteme. Sfinte Răni ale lui Isus Cristos – vindecați rănile noastre. Prin Biciuirea Ta –pecetluiește-ne. Amin.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu