vineri, 3 mai 2024

Mesaje pentru a fi meditate în data de 02.05.2016

2 Mai 2016 

Public 


Sursa: holylove.org


Sfânta Fecioară Maria, Refugiul Iubirii Sfinte:


“Lăudat să fie Isus!


Eu îmi doresc să aveți încredere în Refugiul Inimii Mele Neprihănite în aceste timpuri de confuzie. Amintiți-vă că Fiul Meu vă cere să fiți uniți în Adevăr. Întreaga unitate actuală nu are drept motiv răspândirea Adevărului. Voi aveți lideri în mijlocul vostru care sunt mai concentrați pe propria lor putere și control, decât pe căutarea și susținerea Adevărului. Ei vorbesc de unitate, însă este o unitate în care mulți își vor pierde identitatea.” 


"În viitor, întregi națiuni și chiar Biserica însăși își va pierde identitatea sub aparența unității, al cărei scop final însă va fi controlul. Ceea ce catolicii au cel mai prețios - Prezența Reală în Sfântul Sacrament - va fi pus sub semnul încercării. Multe motive sunt ascunse în inimi. Nu vă lăsați amăgiți de ceea ce spun unii și alții, dar rugați-vă ca adevăratele intenții să vă fie revelate.”


"În Refugiul Inimii Mele se află Tradiția Credinței, acolo unde păcatul este definit ca păcat și nu există nicio confuzie. Vă ofer în această lume, această misiune, care este revărsarea Inimii Mele și prin urmare, un refugiu spiritual. Aici eu încerc să disipez răul care a fost propagat înaintea intervenției Cerului. Aici ofer tărie celor care rămân în Tradiția Credinței. Aici harul abundă în mod liber, fără constrângere sau frică de represalii, deoarece nimeni nu are putere asupra Voinței lui Dumnezeu.”


"Să nu vă lăsați amăgiți în a crede faptul că ascultarea dezarmează răul. Adesea ascultarea întărește răul. Multe din cele pe care vi le-am spus astăzi deja au început . Fundamentul acestora a fost creat.”


2 Mai 2017 

Public 

Sursa: holylove.org


Sfântul Francisc de Sales:


“Lăudat să fie Isus!”


"Abandonarea către Iubirea Divină înseamnă să acceptați ceea ce Dumnezeu permite în viețile voastre în momentul prezent. În această acceptare, se află credința care susține faptul că Dumnezeu aduce binele în orice situație. Acest bine poate fi deghizat într-o cruce sau într-un alt mod neobișnuit - poate spre cel mai mare bine al convertirii unui suflet. Dar este acceptarea voastră ceea ce face ca acel sacrificiu să devină desăvârșit.”


"Nu acceptați descurajarea ca parte a crucii. Aceasta vine de la Satan care caută moartea voastră. Pregătiți-vă inima cu curaj în fiecare dimineață. Cereți-i îngerului vostru păzitor să vă asiste.”